Populære filter
21 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Myke sko, vakre sko, naturlige sko, håndlagde sko, miljøvennlige sko, søte sko, nå slipper du å prioritere ønskene og velge vekk noen aspekter til fordel for andre! El naturalista har skoene som ikke inngår kompromisser på noe område, som utfyller mellomrommet mellom kultur og natur, og heldigvis: du finner dem på Zalando. El naturalista kombinerer høyteknologi med håndsøm og tradisjonelle skomakerteknikker som er dypt forankret i de lokale miljøene der hvor skoene produseres i La Rioja i Spania og Tangier i Marocco. De feminine, søte, naturnære og skjønne skoene fra El naturalista er laget av lær av høy kvalitet, som i tillegg kommer fra dyr som er avlet til matproduksjon slik at det økologiske fotavtrykket blir minst mulig. Naturen er også inspirasjonskilden til designerne som jobber på El naturalista, og fargene, mønsterne og formene på sko, sandaler og støvletter er organiske og jordnære.

Sko for føttene, for kroppen, for øyet, for sjelen, for skogen og for verden får du fra El naturalista, merket som vektlegger både miljø og mote i produksjonen av feminint og høykvalitets skotøy.

Å ta på sko fra El naturalista føles som å ta på et stykke natur på føttene. En anatomisk utformet innsåle som er laget av resirkulert gummi sammen med lær som er bearbeidet manuelt og hovedsakelig farget med plantefarge gir denne behagelige opplevelsen. Materialet er bearbeidet minst mulig og limet som blir brukt er vannbasert slik at de ansatte skal kunne trekke pusten dypt mens de arbeider. Og puste gjør også de nydelige skoene fra El naturalista også, de er like deilige å gå i som det er å gå barbent på en solvarm gressplen, og ikke minst er de veldig flotte å se på. Ull, strikkede plagg og jordfarger passer bra til disse skoene, tynne bomullsplagg eller klær av lin og skinn er også helt perfekt til de naturlige skoene fra El naturalista.

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers