Populære filter
176 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter et par sko som både er fine å se på, samtidig som de er behagelige å gå med? Da bør du sjekke ut kolleksjonen med Clarks sko. Det britiske skomerket er kjent for å lage kvalitetssko, samtidig som de til en hver tid følger med på trender.

Elegant og bekvem med Clarks sko

Det britiske skomerket startet for nærmere 200 år siden i 1825 da Cyrus og James Clark lagde sin første tøffel av lammeskinn. Allerede da stod kvalitetsmaterialer og bekvem passform i hovedsetet, noe som er blitt merkets kjennetegn i løpet av årene som er gått. De har latt seg inspirere av at Leonardo da Vinci beskrev menneskefoten som et mesterverk av ingeniørkunst, og har virkelig studert fotens bevegelser til det fulle. Både den rene biomekanikken og hvordan foten rører seg under jobb, hvile og lek. Alt for å kunne skape de mest behagelige skoene med høy grad av støtte og komfort. Dette har resultert i et av de mest kjente skomerkene på markedet.

Tidløs design av høy kvalitet

Clarks sko er synonymt med behagelige sko og god passform. Damekolleksjonen består av sandaler, høye hæler i alle varianter, pumps, ballerinasko, platåsandaler, snøresko, slippers, joggesko, ankelboots og støvler. Her kan du finne sko til ethvert antrekk uten å gå på kompromiss med verken stil eller komfort. Herrekolleksjonen består av en rekke pensko, sandaler, slippers, joggesko og vinterstøvler. Også de minste kan velge blant flotte og behagelige sko. I barnekolleksjonen finner vi ulike joggesko, ballerinasko, sandaler og vinterstøvler. Felles for alle kolleksjonene er materialer av høy kvalitet og at skoene sitter bekvemt på foten. Se hele utvalget her i nettbutikken hos Zalando og velg ut dine favorittsko.

Andre har også kjøpt