Populære filter
71 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Endelig en skoprodusent som har skjønt at kvinner vil ha det godt og mykt! På Zalando finner du sko fra Caprice i alle regnbuens farger – og du er sikret komfort. Hvor mange ganger har du ynket deg over såre føtter, vonde hæler, slemme gnagsår og stive muskler på grunn av altfor dårlige sko? Ikke med Caprice, det er merket som sørger for at du lander mykt som en katt på bena for hvert lille skritt eller hopp du tar, og som samtidig leverer godt design i interessante, innovative modeller. Og det er ikke bare på utseende Caprice treffer blink, de tar sko på alvor og har flere patenter på såler, demping, hæler – alt for å øke. Når var det vondt å gå i pene sko med høye hæler? Det var gamle dager, det. Med Caprice er det heldigvis bedre tider.

Velg sko som du faktisk kan bevege deg rundt i! Tiden da kvinner kun var til pynt er forbi, så gå for trendy og komfortable sko fra Caprice og trå til!

Et lettelsens sukk er på sin plass, for ikke bare har Caprice fargene, komforten, formene og trenden på plass, de bruker i tillegg materiale av høy kvalitet. Mange av skoene er laget i lær og de utsøkte utskjæringene gjør skoene vidunderlig delikate. Caprice lover himmelske føtter og en følelse av å spasere i luften. De har et meget bredt utvalg: du får sandaler, slipperser, ballerinaer, pumps, boots, støvletter og joggesko fra Caprice, så velg og vrak! Finn akkurat det du ønsker deg og sett sammen et antrekk med utgangspunkt i de deilige nye skoene dine. Hva med noen blå eller brune joggesko til jeansen? Eller kanskje noen stilige pumps eller boots til et skjørt og skjorte? Sørg for å skape en helhetlig look ved å matche ytterjakken eller vesken med skoene –du finner det på Zalando! Mote og komfort går hånd i hånd hos Caprice – merket som lar føttene dine kose seg.

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers