Sko

Populære filter
74 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Nyt livet utendørs med CMP-sko

Det er få ting som slår frisk luft i kombinasjon med fysisk aktivitet, og med CMP-sko som du finner her hos Zalando, blir det enda enklere å oppnå denne uslåelige kombinasjonen. Her finner du sko som lar deg utforske både skog og mark, uansett sesong, vær og temperatur.

Ikke bare blir du godt utstyrt for en tur i fjellet eller for stiene rundt nabolaget, du finner også sko som er stilfulle, samtidig som de gir deg full komfort. I tillegg finner du vintersko som kan holde føttene dine varme når du gjør ærender gjennom byens frosne gater, når du pendler til og fra jobb, eller når du rett og slett nyter en kveld ute med venner – i herlig vinterstil.

Du finner stilige vintersko i forskjellige farger, slik at du kan skreddersy antrekket ditt til akkurat slik du liker det. Hva med et par vinterstøvler i semsket tekstil i enten grått, mørkebrunt eller en varm karamellfarge?

Hold deg på beina med sko fra CMP

Materialvalg og design er ikke bare viktig når det kommer til stil, men også når det kommer til bruk, komfort og stabilitet. Når du beveger deg ute på glattisen eller i ulendt terreng, så trenger du et par sko som vil hjelpe deg med å holde balansen og gir deg godt grep om underlaget.

Hva med et par sko med en yttersåle med antiskli-teknologi, som er slitesterk, fleksibel og profilert? Et par sko med snøring lar deg tilpasse passformen slik at skoen sitter akkurat slik den skal, og du kan fokusere på terrenget og eventyret som ligger foran deg.

For ordentlig fjellklatreturer kan du gå for et par stilige sko med overmaterialer av både skinn og tekstil, med fjellklatringsemaljer. Det skader heller ikke at skoene er pustende og vanntette. Med CMP-sko er du altså godt utstyrt for enhver tur.

Ikke bare for vinterhalvåret

CMP har ikke bare sko for kalde temperaturer og turer i snødekket terreng. Her hos Zalando finner du også CMP-sko som kan se deg gjennom skog og mark i varme temperaturer.

Hva med et par tursandaler som kan ta deg gjennom både vått og tørt, og som gjør seg like bra til turer langs skogsstien som til bading? Du finner dem i forskjellige farger, slik at du alltid kan være stilbevisst når du legger ut på tur.

Uansett hvilken tur eller utflukt du har i tankene, kan et par CMP-sko som du finner her hos Zalando være akkurat det du trenger for å holde både stil, komfort og ytelse på topp.