Populære filter
107 produkter
yelena_gia
yelena_gia
7 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lekre og stilige sko fra Bianco til herre og dame

Du finner et rikt utvalg av flotte og moderne sko fra Bianco til herre og dame hos Zalando, enten du er i humør for noen kule boots, sneakers eller støvletter i ulike varianter, med forskjellige farger og design. Er du glad i en rocka stil, finner du flere varianter med detaljer i metallspenner som kan minne om cowboyboots. Disse skoene er laget i en lærimitasjon, og med et innermateriale bestående av 100% polyester. Den solide dekksålen består også av lærimitasjon, som sørger for økt komfort.

Selve sålen er utformet i et syntetisk materiale, konstruert for å gi god demping til føttene. Du finner et tynt for som samtidig holder deg varm. For deg som heller ser etter sneakers, vil en av skoene i lær være et glimrende valg. Over- og innermaterialet består av mykt lær, som samtidig er slitesterkt. Dekksålen er laget i lær for ekstra støtte, samtidig som at undersålen er satt sammen av et syntetisk materiale.

Elegant fottøy fra Bianco, tilgjengelig i en rekke ulike farger

En av de mange fordelene med skoene fra Bianco, er at de er tilgjengelig i flere farger, noe som gjør det enkelt å finne frem til fottøy som passer dine behov og ønsker. Dette kommer tydelig frem når det gjelder de ulike sneakers-modellene fra Bianco, som er tilgjengelig i en rekke farger og varianter. Dette er sko som passer glimrende med et par stilige jeans i mørkeblått, eller lysere farger.

Legg til en tøff t-skjorte og en hettegenser, eller avslappet skjorte for en look som passer utmerket til våren og sommeren. Disse skoene vil også ta seg godt ut med en fin skinnjakke eller dunjakke.

Kombiner disse med noen enkle basisplagg, som en hvit t-skjorte, chinos og en tøff overskjorte for en avslappet, men allikevel raffinert look. Støvlettene finnes i en rekke ulike farger, for den som ønsker å variere litt.

Hvordan best ta vare på ditt flotte fottøy fra Bianco

Det er flere ting du kan gjøre for å ta vare på skoene du kjøper fra Bianco. Første steg er å beskytte skoene med en form for impregnering. Dette sørger for at vann og fuktighet ikke trekker inn i stoffet og ødelegger skoene.

Dette er særlig viktig for sko som er laget i skinn, lær eller suede. Videre kan det være lurt å tørke over skoene når de er fuktige, for å unngå skader. Suede er et godt valg for deg som er miljøbevisst, ettersom det er bygget for å vare, samt at det er et naturlig fiber som krever mindre energi å produsere.

Det som er spennende med Bianco, er at de kombinerer naturlige fibre med moderne materialer som mesh og elastan i skoene sine. Bianco tar i bruk lær av høyeste kvalitet, som er med på å gjøre skoene mer slitesterke, og igjen øker levetiden på produktene.