Populære filter
49 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

ARKK Copenhagen sko kombinerer funksjon og design

Sommeren 2014 møttes to barndomskompiser med en drøm, nemlig å lage en joggesko som var komfortabel, samtidig som funksjon og design ble holdt enkelt i tråd med typisk skandinavisk design. Den første ARKK joggeskoen kom i 2015 og ble utsolgt med en gang. Dermed var ARKK Copenhagen sko sparket i gang.

De to danske designerne bak ARKK Copenhagen sko er hele tiden på utkikk etter noe nytt og bedre, dermed utvikles skoene hele tiden. De er lidenskapelig opptatt av design, innovasjon og komfort i produktene sine. Og med hvert nytt design og nye kolleksjon, lærer de nye ting, vokser og utforsker.

Resultatet finner du her hos Zalando. En rekke stilige og komfortable sko der du bare kan vrake og velge ditt eget favorittpar i mengden.

Utforsk sann og ekte komfort

Produsert i polyester med et overmateriale av tekstil og et materiale av mesh er gjerne joggeskoene tynt fôret for ekstra komfort og holdbarhet. Dekksålen lages av tekstil, mens selve sålen demper godt mot hard asfalt. Den kan like gjerne brukes til en god joggetur som til vanlige hverdagsaktiviteter.

Flere av skomodellene ser ut som en sokk og føles like behagelig som en sokk, når du tar den på. Med snøring over vristen, kan du stramme til, uten at dette alltid er nødvendig, fordi skoen sitter så godt på foten. Bred snøring lag på lag gir også et dekorativt utseende på skoen. Velg en farge som passer til garderoben din, eller skaff deg flere sko i forskjellige farger til forskjellige dager, og lek deg med skomodellene. Enten du foretrekker den anonyme grå eller den lekne rosa, så passer de begge til et par snertne jeans.

ARKK Copenhagen sko er ikke bare joggesko, men de har også begynt å produsere sandaler som er lette å stige inn i. Lette, komfortable sandaler til varme dager.

Dansk dyrevelferd

Designerne bak ARKK Copenhagen sko setter dyrevelferd høyt, og bruker derfor ikke ekte pels eller lær i produktene sine. Heller ikke fjær eller noe fra fugler. De sjekker også nøye opp ull for å forsikre seg om at dyrene har hatt det bra.

I tillegg til å være kritiske til materialene som blir brukt, er det viktig med en bærekraftig mote, der tekstilene og materialene kommer fra en bærekraftig produksjon. Den minimalistiske, skandinaviske stilen handler derfor om mer enn bare sko, men også å ta vare på dyr og miljøet rundt.