Populære filter
1 352 produkter
nuggert
nuggert
4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

adidas sko - gå med stil og komfort

Om det er for små eller store føtter. Sko fra adidas er alltid en slager. Det ikoniske merket tilbyr sko i mange modeller, fasonger og stiler - alt fra innovative joggesko og moteriktige sneakers til stilige sandaler og slippers. Skoene i adidas sine kolleksjoner har kvalitet i alle ledd, og det gjenkjennelige designet har gitt merket en legendarisk status.

Hos Zalando finner du et stort utvalg av sko fra adidas i diverse modeller, med ulike materialer og smarte tekniske løsninger. Du vil garantert finne en sko fra adidas her hos Zalando som tilfredsstiller dine behov. Fra dengang adidas startet som et lite selskap i Bayern, har merket utviklet seg til å bli en av de absolutt største innen idrett og mote. Merket har ikke minst markert seg i gatemoten.

Ikonisk og nyttig

Det er vanskelig å finne noen som ikke gjenkjenner adidas sin logo, med Trefoil eller 3-Stripes. Disse kjennetegnene har blitt et symbol på både street style og kvalitet. Merkevaren har siden oppstarten representert det ypperste innen gatemote, sneakers og sportsutstyr. På samme tid som adidas opprettholder sitt velkjente uttrykk er de svært innovative. Dette gjenspeiles blant annet i deres store suksess når det kommer til såkalt street style og deres mange svært ettertraktede sneakers.

Med adidas får man en ikonisk stil, og en komfort som er uslåelig. Det er nettopp dette som skjer når man kombinerer innovativ teknologi med stilige hverdagssko, og man kan trygt si at joggeskoen har inntatt moteverden de siste årene.

Selv om adidas har hatt en sterk innflytelse på gatemoten de siste tiårene, er de fortsatt først og fremst et sportsmerke som produserer produkter og sko til diverse idretter. Du kan med andre ord forvente både kvalitet, komfort og slitestyrke.

En tidløs klassiker

adidas sko kommer i en rekke modeller, stiler og farger - som passer til mange anledninger. Hos Zalando har vi et stort utvalg av sko fra adidas, slik at du enkelt kan finne en sko som passer deg og din stil. Vi tilbyr både sko og sandaler til ham, henne og barn i alle aldre. adidas sko viderefører tradisjon i alle ledd, på samme tid som de ser fremover.

Se også

Sports-BH

Sportssokker

Sport Herre Vester

Sportsklær for Barn

Sportskåpe