JEDEYE RUN GILET - Vest - black/black BINARY TECH - Treningsbukser - pewter marle DNAMIC - Tights - hyssop Sportssokker - black DNAMIC - Tights - black/limoncello Treningsskjorter - haze marle DNAMIC - Underbukse - multi-coloured ESSENTIALS RECOVERY - Sportssokker - black WIRELESS - Hoodie - sora marle Sportssokker - black/pewter DNAMIC SUPERPOSE - Sports shorts - strata DNAMIC - Sports-BH - strata WIRELESS - Hoodie - haze marle Singlet - black A400 - Tights - nexus Singlet - black/citron DNAMIC - Tights - haze DNAMIC - Tights - strata DNAMIC - Tights - botanica DNAMIC - Tights - multicolor Treningsskjorter - limoncello marle EMPIRE - Sports-BH - black DNAMIC CROP - Sports-BH - botanica DNAMIC - Underbukse - black SUPERPOSE - Sports shorts - black DNAMIC - Sports-BH - black/limoncello CODE CAP - T-shirts - sora marle TRI400 - Tights - black/yellow DNAMIC - Tights - black/citron

Skins så dagens lys for ikke alt for mange år siden, i Australia. Siden midten av 90-tallet har merket vokst til å bli en av de største utviklerne, produsentene og leverandørene av kompresjonsplagg og kompresjonsteknologi, både for herre og dame. Kompresjon kan ha meget god effekt for de som driver med hard trening, og for oss som håper å komme oss dit en dag også.

Med kompresjon fra Skins mot huden

Når målene er høye og det rett og slett ikke er et alternativ å gi seg, kan det være en ide å få med Skins på laget. Kompresjonsplagg, enten det er sokker, gensere, tights, sports-BH-er eller noe annet, har blitt ekstremt populært, og faktisk så er det på mange måter takket være dette merket. Australia har noen av de beste idrettsutøverne i verden, og på mange måter har vi ofte litt å lære av dem. Med kompresjonsplagg fra Skins har du plagg å trene i som ikke bare ser og føles bra ut, men som også hjelper deg direkte, med innovasjoner som kommer rett fra kilden.

Behagelig og funksjonelt, uansett

En del av ideen bak kompresjonsplagg, og som Skins har vært foregangsmerke for, er at plaggene skal være komfortable å bevege seg i, uansett hva slags kroppsfasong man har. Det er jo rett og slett ikke fasongen man har som teller, det er fasongen man vil komme i som har noe å si. Skins er med deg hele veien dit, og det er vi på Zalando også. Dermed finner du Skins i nettbutikken vår, som er en av Norges største for både mote, stil, tilbehør og trening. Finn ut hva kompresjonsplagg og Skins kan hjelpe deg med i dag!

Andre har også kjøpt

Maksimer treningseffekten med kompresjonstøy fra Skins

Vil du ta treningen til nye høyder og få maksimalt ut av tiden du investerer? Da bør du teste kompresjonstreningstøy fra Skins. Det prisbelønte treningstøyet holder muskelgruppene stramt på plass, øker blodsirkulasjonen og sørger for at du kan prestere mer og restituere raskere. Skins ble etablert av en australsk skiløper. Han ønsket å utvikle plagg som økte treningseffekten og som samtidig ga raskere restitusjon. Han søkte hjelp hos NASA og flere eksperter, og etter fem år med testing og finjustering av designet, lanserte han Skins i 2002. Profesjonelle idrettsutøvere fikk snart nyss om de prestasjonsfremmende plaggene, og etterspørselen økte raskt. Fortsatt ligger merket i forkant av teknologi og innovasjon takket være sin vitenskapelige tilnærming til design. Klesmerket vinner stadig best-i-test konkurranser, og er foretrukket av idrettsfolk over hele verden. Skins ser virkelig ut til å oppfylle misjonen sin: Å radikalt forbedre sportsverden, et par tights om gangen. Skins leverer kompresjonsplagg for både dame og herre, enten du presterer på toppnivå eller ønsker å få opp kondisjonen litt. Det elastiske stoffet tørker raskt og kjennes lett på kroppen. Treningstøy med kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og mer oksygen til musklene, noe som gjør at melkesyren reduseres betraktelig. Treningstøyet kan brukes under treningstøyet om vinteren eller alene om sommeren. Zalando har samlet et godt utvalg fra Skins kolleksjonene. Kompresjonsleeves, armvarmere, treningstrøyer, tights, shorts, sports-bh, t-skjorter og topper med perfekt passform og lekker design. Alt for at du skal få den beste treningsopplevelsen.