Skins er sportstøy på sitt beste, og merket beskriver seg selv som verdens mest avanserte kompresjonstøy for topp prestasjon og restitusjon. Dette er et australsk merke som har som mål å få deg til å prestere så bra som mulig, med klær som støtter. Det ligger mye research og testing bak plaggene, og de er verdt å prøve ut selv.

Prester bedre med Skins

Det hele startet i 1996 da en australsk skientusiast ville teste om klær kunne få ham til å føle seg i bedre form, så kan kunne stå på ski enda mer og bedre, hver eneste dag. Tanken falt på økt blodsirkulasjon og mer oksygen til musklene, for bedre og raskere restitusjonstid. Skins ble utviklet, og atleter og treningsglade mosjonister begynte å bruke plaggene som ga mer kraft, høyere hastighet og utholdenhet. Det tok fem år å utvikle den første tightsen, og de har siden gått gjennom den samme testingen for alle sine nye produkter.

Stilig og funksjonelt treningstøy fra Skins

Skins har nå et variert utvalg treningstøy, med en rekke kompresjonsplagg, men også løstsittende treningsklær. Felles for alle deres plagg er at det er designet for å ikke bare være komfortabelt og funksjonelt, men også med stil i tankene. Her er det god passform og moderne looks, med farger som går godt sammen. Nå kan du altså få hele treningsantrekket fra dette australske merket, og ikke bare kompresjonsplaggene. Test ut deres kompresjonstightser og t-skjorter og kombiner det med løstsittende overtrekksplagg. Du kan gjerne bruke kompresjonsplaggene som undertøy under andre treningsklær om vinteren, eller alene når det er varmere. Du finner et stort utvalg for både damer og herrer, og begge kolleksjoner er like stilige, og med samme gode kvalitet og teknologi.

Maksimer treningseffekten med kompresjonstøy fra Skins

Vil du ta treningen til nye høyder og få maksimalt ut av tiden du investerer? Da bør du teste kompresjonstreningstøy fra Skins. Det prisbelønte treningstøyet holder muskelgruppene stramt på plass, øker blodsirkulasjonen og sørger for at du kan prestere mer og restituere raskere. Skins ble etablert av en australsk skiløper. Han ønsket å utvikle plagg som økte treningseffekten og som samtidig ga raskere restitusjon. Han søkte hjelp hos NASA og flere eksperter, og etter fem år med testing og finjustering av designet, lanserte han Skins i 2002. Profesjonelle idrettsutøvere fikk snart nyss om de prestasjonsfremmende plaggene, og etterspørselen økte raskt. Fortsatt ligger merket i forkant av teknologi og innovasjon takket være sin vitenskapelige tilnærming til design. Klesmerket vinner stadig best-i-test konkurranser, og er foretrukket av idrettsfolk over hele verden. Skins ser virkelig ut til å oppfylle misjonen sin: Å radikalt forbedre sportsverden, et par tights om gangen. Skins leverer kompresjonsplagg for både dame og herre, enten du presterer på toppnivå eller ønsker å få opp kondisjonen litt. Det elastiske stoffet tørker raskt og kjennes lett på kroppen. Treningstøy med kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og mer oksygen til musklene, noe som gjør at melkesyren reduseres betraktelig. Treningstøyet kan brukes under treningstøyet om vinteren eller alene om sommeren. Zalando har samlet et godt utvalg fra Skins kolleksjonene. Kompresjonsleeves, armvarmere, treningstrøyer, tights, shorts, sports-bh, t-skjorter og topper med perfekt passform og lekker design. Alt for at du skal få den beste treningsopplevelsen.