Katalog

Populære filter
12 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sisley er klær for den kresne

Du skal være litt kresen når du velger klær, og dette vet Sisley. Helt siden 1974 har motehuset dykket ned i tekstilene og materialene for å finne frem det estetiske, sensuelle uttrykket, enten i en enkel bukse med det moteriktige snittet eller i en enkel genser. Alt sammen ligger i delvis gjennomsiktige materialer eller i tekstiler som lar seg forme etter det estetiske motebildet. Materialer som polyester lar seg forme til skjortekjoler og luftige bluser som du kan bruke både til hverdags og til fest. Eller til skjørt som i sin elegante form skiller seg ut fra mengden og tar vare på stilen. Asymmetrisk eller symmetrisk, det er det estetikken som bestemmer. Designerne liker å få fram det estetiske og sensuelle i tekstilene. Enten du liker mønster eller du foretrekker ensfarget, så har Sisley det siste på motekartet.

Trendy på kontoret

Den estetiske passformen er på plass når Sisley lager klær som du kan bruke på kontoret eller dit du skal. Se bare på bukser og jakker til menn. Med et snitt som gjør at de sitter pent, så føler du et behagelig velvære selv når du er kledd stilig. Selv i myke materialer, som for eksempel bomull, beholder klærne den stilige passformen. Også her kan du velge mellom mønstret og ensfarget, og om du foretrekker striper, ruter eller ikke. Bukser for damer er like behagelige på og nettopp med den sensuelle passformen som kjennetegner merket, er du elegant kledd hele dagen gjennom og kan fokusere på det du selv vil. Buksene finner du i skinny fit, med rette ben eller vide ben, og i flere farger som lett kan kombineres med flere av blusene og strikkegenserne fra Sisley. De står også i stil med en trendy ytterjakke eller kåpe.

Kle deg med stil

Stilen fra Sisley ligger midt i motebildet, noe som gjør det lett å kombinere med andre merker og andre snitt. Selv om Sisley er i familie med Benetton, så er de ikke like fokuserte på å bruke sterke farger. Du finner lekre farger i kolleksjonene og mye mønster, men fargene ligger nært til jordfargene og mønstrene, og det er mer ruter og striper som gir et klassisk uttrykk eller grafiske markante trykk i kontrastfarger. Enten du ser etter strikkegensere eller strikkejakker, lekre bluser og kjoler, behagelige bukser eller skjørt med estetiske linjer og detaljer som asymmetriske spenner, blyantskjørt og a-linje. Det er lett å sette sammen stilige antrekk med klær fra herfra. Kolleksjonene rommer alt fra trendy til tidløst og du kan derfor fint kjøpe inn basisklær som varer sesong etter sesong fra kolleksjonene. Så kan du kjøpe trendy klær som pynter opp i garderoben. Heldigvis for oss har Sisley begge deler i kolleksjonene sine. Finn klær i polyester eller bomull. Også dressjakkene er av polyester blandet med ull, noe som sørger for en varig passform, slik at du kan bruke den igjen og igjen. De tidløse mønstrene gjør at den passer til nettopp det.