Siren – sko for den trendy og stilbevisste kvinnen

Det australske varemerket har ledet vei på skofronten siden 2001. Siren går foran med tøffe og glamorøse sko for selvsikre kvinner som er på utkikk etter nye trender. Hvis du er ambisiøs og leter etter sko og antrekk for å vise verden hvem du er, så er dette merket for deg!

Sko som passer til mange anledninger

Designteamet bak disse skoene henter inspirasjon fra internasjonale catwalker og streetstyle-trender. Resultatet blir lekre sko som gir deg muligheten til å utstråle glamour, løfter antrekket ditt og får deg til å føle deg rakrygget og stilig.

Skal du i selskap og trenger sko som matcher et lyst og lett antrekk? Prøv et par pumps eller sandaler med blokkhæl i rosegull eller hudfarge for en elegant selskapslook. Ute etter en statement-sko for en litt mer rocka og tøff glamlook? Forsøk lyse, høye pumps med metalldetaljer, eller sandaler i imitert lær med glidelås, åpen skotupp og cut-outs. 

Finn din favorittsko 

Det er lett å finne et par sko eller ankelstøvletter fra Siren, og du kan få mange ulike looks ut av ett par. Vi digger for eksempel en lav, spiss cowboystøvel i semsket eller svart skinn, kombinert med jeans, halvlange kjoler eller korte shorts. 

For en hverdagslig og litt mer nedtonet look, tilbyr det australske merket flere stilige joggesko som kan kombineres med et pent jobbantrekk eller brukes på fritiden. Joggesko er praktisk og komfortabelt fottøy for de dagene man står og går mye. Bruk dem gjerne til en kjole eller en pen bukse, og ha fokus på detaljer som kan gå igjen i både sko og antrekk. 

Detaljer som gull, canvas, mønstre og fargesammensetninger er moro å leke seg med. Ikke vær redd for å utforske nye looks og kombinasjoner – det er slik trender oppstår!