495 produkter

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det begynner å bli på høyeste tid å gå til innkjøp av det som trengs av shorts. I disse dager har Zalandos nettbutikk et stortstilt salg på mengder av lekre shorts for dame, ikke minst på mange herlige denim shorts fra merker som Denim & Supply Ralph Lauren, Just Female, Le Temps Des Cerises og Replay, bare for å nevne noen få. Når det gjelder farger, har vi selvfølgelig hele spekteret, særlig en rekke trendy og lyse farger innen lyst rosa og andre nydelige pastellfarger. Ta selv en titt på vårt utvalg av shorts på tilbud, og velg deg ut noen par. Nå som det er salg, kan du unne deg både ett, to eller tre par, uten at det behøver å koste deg mye.

Gjør deg klar for sommeren - kjøp shorts på salg hos Zalando

Unn dine ben lys og luft i sommer, og ikke minst, la dem komme til sin rette! Et par veldesignede, lekre denim shorts er et uslåelig klesplagg for sommeren. Kombiner dem gjerne med en poloskjorte eller en lekker bluse. Skulle du også være på utkikk etter andre lette og gode sommerklær, kan vi glede deg med et bredt salg på så godt som alt av dameklær, og damesko for den saks skyld. Hos oss finner du nå chinos og andre stoffbukser på tilbud, i tillegg til alt du måtte trenge av sandaler og nette damesko. Berik din garderobe med shorts og andre dameklær på tilbud i Zalandos nettbutikk!

Gratis frakt og retur!

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Se også

Flipflops

Badesandaler

Badetøy

Strandtilbehør

Strandhåndklær