Populære filter
1 062 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

På jakt etter nye klær til hverdags eller fritid? Da bør du sjekke ut utvalget av Scotch & Soda sine klær i nettbutikken. Det nederlandske klesmerket har tatt Europa med storm, mye takket være sin avslappede tone og behagelige stil.

Casual cool med Scotch & Soda

De kule klærne fra Scotch & Soda designes i en tidligere kirke ved kanalen i hjertet av Amsterdam. Designerne lar seg inspirere av både arkitektur, kunstverk og dikt som pirrer nysgjerrigheten og tar med seg elementer i klesdesignen. Merket har eksistert siden 1980-tallet, men ble relansert i 2001. I 2008 gjorde de en morsom vri; de krympet de vanlige herredesignene fra sin eksisterende herrekolleksjon til guttestørrelser. Slik oppsto barnekolleksjonen deres for gutter. Fra 2008 begynte de også å designe dameklær og jentekolleksjoner.

Nedtonet nederlandsk design på sitt beste

Scotch & Soda har utsalgssteder over hele Europa, men du behøver ikke å gå lengre enn hit. Zalando har valgt ut det beste fra herre-, dame- og barnekolleksjonene i nettbutikken. Her kan du finne kule t-skjorter, hettegensere, detaljrike skjorter, vide trøyer og gensere, kjoler, topper, chinos og jeans for å nevne noe. Du kan finne hele antrekk med en avslappet attitude, eller mikse plaggene med andre merker fra nettbutikken. Som en liten kuriositet skriver Scotch & Soda ofte en liten teksthilsen på etikettene sine. Klikk deg hjem noen nye plagg til garderoben i dag!

Kjøpes ofte sammen med