accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Alltid gratis frakt og retur

                                          

Scandi Style

Het sommer. Nordisk cool.

Moderne og minimalistisk: Skandinaviske merker gir deg en avslappet og selvsikker stil. Gå for en enkel og moderne nordisk look i sommer.

Sommerbris

Når temperaturene stiger, er det på sin plass med luftige bluser og topper med lekne og vakre mønster. Florlette materialer holder deg kjølig og gir deg en sommerlig silhuett.

Shop bluser
                 

Skjørt

Sommernyanser

Gjør garderoben klar for sommeren med et hint av skandinavisk stil. Romantiske plisséskjørt og korte denimskjørt i sesongens heteste fargenyanser, gir deg muligheten til å vise frem dine solbrune ben.

                          Shop skjørt     

Kjoler

Våre skandinaviske favorittmerker redefinerer denne sesongens kjoler med enkle grep. Fra dekorative utsmykninger til statementprints, 80-tallsinspirerte snitt og rysjer – dette er inspirasjonen garderoben din trenger denne sommeren.

Shop kjoler
                 

Sko

Step out

Vis føttene i sommer! Halvhøye hæler som passer til alt, snakers og lave sko – skoene fra våre utvalgte skandinaviske merker gjør din look komplett.

                          Shop sko     

Arm candy

Lite kan måle seg med følelsen av å bære en minimalistisk veske i beste kvalitet på armen. Fra tote-bags til skuldervesker – alle våre skandinaviske merker er laget med fokus på slitesterke materialer og vakre detaljer.

Shop vesker

Skandinavisk stil for dame