11 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vær den du er med SAVAGE X FENTY

Det kan hende du allerede har hørt hvem som står bak dette merket. Hvis du ikke har det, er det bare å ta innover deg de nye kreasjonene fra Rihanna og SAVAGE X FENTY, der undertøy til både dame og herre tar nye, inkluderende former, laget for alle slags former og farger.

I en feiring av fryktløse individer, selvsikkerhet og en inkluderende ånd har merket, sammen med Rihanna, funnet frem til en balanse mellom utfordrende, utsøkt og utmerket, laget for alle former og farger av mennesker, og det er noe ikke alle kan skilte med.

Det å få alle til å føle seg vel er kanskje et ambisiøst mål, men Rihanna er ikke kjent for å ta fatt på prosjekter som er enkle å oppnå i første omgang, så dette merket føyer seg enkelt inn i rekken med suksesser. I alle fall om vi skal dømme etter fremgangen så langt.

Undertøysmote i fyr og flamme

Det går varmt for seg hos SAVAGE X FENTY. Utfordrende kreasjoner og plagg i en mengde forskjellige stiler og med en mengde forskjellige kilder til inspirasjon gjør at her finnes det undertøy for alle, både store og små. Stringtruser og underbukser, høy benskjæring eller hotpants, høyt eller lavt liv. Det er nesten garantert at du finner stilen du er ute etter.

Undertøy til dame får kanskje mest oppmerksomhet, men hos SAVAGE X FENTY finner du også kreasjoner til herre fra øverste hylle. Enten man er liten eller stor har merket siktet seg inn på å være inkluderende og tilbyr størrelser som man ellers kanskje har vanskeligheter med å finne. Sexy kombinert med stil og moro er ikke forbeholdt de få – det er ment for alle.

Det er en ting å følge stil, trender og mote, og noe helt annet å være den som definerer nettopp de tingene. Gjennom modige designvalg og en holdning der alle har plass til å være med, tar SAVAGE X FENTY og Rihanna med seg alle som holder følge med på en reise gjennom intim og sexy stil som man ikke vil gå glipp av.

Kle deg til ethvert humør

Hverdagen kan være spesiell den også. Det kommer helt an på hva du føler for. Med SAVAGE X FENTY har du valgmulighetene åpne. Kanskje du allerede har en samling med favoritter i undertøysskuffen og bare er ute etter litt nye innslag? Eller kanskje du vil bygge opp et helt nytt uttrykk? Til syvende og sist handler det om å se bra ut og føle seg bra, der det siste helt klart er det viktigste.

Med alt fra diskrete kreasjoner i nøytrale farger, til blonder, mønstre, gjennomsiktige BH-er og utfordrende, dristige plagg når du vil ha det lille ekstra, er merket klar for alle de kravene du måtte finne på å stille.

Bli med på et eventyr med undertøy fra SAVAGE X FENTY. Du finner kolleksjonene herhos Zalando. Her velger du enkelt både i stil, størrelse og farger, og bygger din egen kombinasjon helt som du selv vil.