Populære filter
18 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Roberto Collinna er en produsent som ikke ligger langt i fra den idylliske italienske byen Bologna. Italia har lenge vært hjemlandet for mote, stil og design og det er ikke tilfeldig at nettopp Roberto Collinna har sitt opphav og tilholdssted her. Med en lang tradisjon i produksjon av strikkede klær har Roberto Collinna holdt det gående siden 50-tallet, og er mer aktuell i dag enn noen sinne med en kundekrets verden over. Strikkede klær for unik eleganse med Roberto CollinnaI smakfulle mønstre og fargesammensetninger leverer Roberto Collinna en unik kolleksjon med sine strikkede klær.

Roberto Collinna - eksklusivt strikkeplagg for menn.

Dette er plagg som yter både din stil og din garderobe den fulle rettferdighet. Klærne fra Roberto Collinna sitter svært behagelig på kroppen og gir en følelse av eksklusivitet. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i produksjonen av disse. Fargevalget er veloverveid og lekkert og et resultat av fagkunnige mennesker sitt solide håndverk. Ta en titt på Zalando.no sitt utvalg av gensere og lette jakker i mohair og ull. Menn og kvinner verden over har sverget til Roberto Collinna sitt design i en årrekke, og det er ikke uten grunn. Klikk deg frem til dine nye favoritter i ro og mak, og få en smak av Italia du også. Vi gjør vårt ytterste for å velge ut de beste produktene til enhver tid. Vi er opptatt av kvalitet og nye trender - og det er derfor du kan stole på at du får de beste varene hos oss. Velkommen til Zalando.no og kreasjonen til Roberto Collinna - enklere å handle mote på nett blir det ikke!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Flere favoritter

Straightleg Jeans

Langermede Overdeler

Lave Sneakers

Premium Herreklær Fritidsskjorter

Premium Herre Hatter Luer

Skuldervesker