Rivieras er et stilrikt, fransk motemerke som skaper utsøkte sko for moderne kvinner og menn. De henter inspirasjon fra gatens rytmer, og omskiftninger av det moderne livet og tar en del av livsånden inn i en rekke nydelige, trendy sko, og skaper en stil som er lett gjenkjennelig. Rivieras sko for menn er trendy og individuelle, da Rivieras ikke lar kreativeten påvirkes av moteverdens mange rare påfunn og forandringer. Rivieras lager sin egen sti ved veien mot motetoppen. De flate skoene fra Rivieras gir deg så mye, mye mer! Rivieras har evnen til å få deg til å peke mot dem å si «Se - se på de skoene! Jeg må ha dem i livet mitt», og det samme gjelder Rivierasdamemote. Ingen kan ignorere den lokkende effekten av disse selvsikre og sensuelle skoene. Nettbutikken Zalando har mange av dem, som bare venter på å bli kjøpt av en kresen kunde. Opplev nytelsen dette utsøkte, franske merket gir deg når du handler hos oss - i dag.

RIVIERAS – STILFULL, FRANSK DESIGN!

Mokasiner fra Rivieras er skoene å gå rundt i for den moderne mannen. De er fantastisk allsidige, kanskje de mest allsidige parene du vil eie. Mokasiner er de perfekte skoene for en mer avslappet kontorstil, da de utstråler mer eleganse enn ordinære sneakers eller joggesko, og er langt mer behagelige enn de fleste dress-sko. De er også helt tidsriktige for de avslappende helgene på landet eller stranda når du trenger et lett alternativ. Hvis du ikke vil være en vanlig «sandalmann», og du heller vil skille deg ut fra de andre sandalkledde karene bør du prøve et par Rivieras sko i noen av de tilgjengelige sommerfargene. Åpne døren til ren moteglede når du kjøper sko fra Rivieras hos Zalando.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no