Populære filter
291 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Din smak med River Island

Britiske River Island er den kjente, og meget populære, moteaktøren som gir deg plagg og tilbehør som du setter sammen for din smak og stil. Enten det er for den funksjonelle hverdagen med stil eller festantrekket, så har dette merket noe på lur.

Med en tradisjon som strekker seg helt tilbake til 1946 har den moderne moten basis i tradisjon for å tenke helhetlig. Her finner du klesplagg og tilbehør som utfyller hverandre og skaper en distinkt stil, så du kan vise verden det unike deg.

Alle produktene kommer med sitt helt egne uttrykk. Her finner du snitt som holder alle de ulike kolleksjonene fra River Island moderne og freshe.

Vesker, klær og så mye mer

River Island-vesker er velkjente, og klærne slår på en helt egen tromme når det gjelder mote, men det er mer til merket enn dette. Et designerteam finner på nye krumspring hele tiden. Det er merkets stil og "feel" som er det som skiller ut River Island-vesker og -klær fra mengden. På toppen av det hele kan du ta med smykker og tilbehør for å sette prikken over i-en på ethvert antrekk.

Sko-utvalget fra merket skal vi heller ikke overse. Her går stilen sømløst fra arbeid til fest og tilbake igjen – med en tur innom treningsstudioet på veien.

Det er her merkets "feel" og River Islands evne til å omfatte alt blir så tydelig. Her kan du finne noe for alle deler av dagen, og alltid stille opp med mote og selvtillit til enhver anledning du skulle trå inn i.

Trend fra topp til tå

Mix og match artiklene fra River Island og få det meste ut av dette fantastiske merket. Med en serie som omfavner ulike trykk og mønstre, fargespill og det nedtonede, og også det mer prangende, ja så er det lett for enhver å finne seg selv i utvalget.

Det er også ikke bare i bruk og mote at River Island tenker fremover og helhetlig. Se etter artiklene merket med bærekraft, da de har tatt i bruk miljøvennlige alternativer i produksjonen, slik som for eksempel å benytte seg av resirkulerte materialer.

Hverdag, på kontoret, og langt ut i nattetimene på festen. Med dette fantastiske og altomfattende merket får du britisk mote med sans for å tenke på enhver og omverdenen med stil i en herlig pakke. Finn dine plagg og style opp for din inspirasjon og egen glede med River Island.