Filter1

Resteröds
Katalog

1 produkter

I 1935 investerte brødrene Mattson, fra den lille landsbyen Resteröd i Sverige alle sparepengene sine i et par brukte strikkemaskiner fra England. Fabrikken ble til i et skur i bakgården og tanken var å lage kvalitets undertøy og lange underbukser. Våre gode naboer i øst kan virkelig kvalitet på klær og suksessen ble formidabel, brødrene kunne utvide sin virksomhet med nyere maskiner og fabrikk. Siden den gang har praktisk talt ingenting forandret seg. I dag kan Resteröds Trikåfabrik stolt presentere en helt ny kleskolleksjon for menn, fortsatt med hjerte og sjel tilbake til 1935. Trusene er fortsatt like aktuelt, i tillegg kan Resteröds presentere flotte klær som gensere, jumpere, t-skjorter og treningsjakker. Men Resteröd har fortsatt de beste underbuksene.

Samme hva folk sier, det under spiller en rolle

Alle liker komfortable underbukser, og det gjør ingenting at de ser bra ut. Undertøyet til Resteröds er av beste kvalitet og er behagelige å ha på, i tillegg til at de er kule å se på. Trusene har en bred strikk med logo øverst, og du kan få de med brede og smale striper, i grønn eller rød, med kule trykk som anker eller hjerter og du kan selvsagt få den klassiske hvite eller sorte. Med en stilfull underbukse på kan ikke sokkene være verre, hos Zalando finner du det du trenger og kan kle deg stilfullt fra topp til tå. Fra Resteröd kan du også finne kul jumper av beste kvalitet, eller en t-skjorte med trykk av den tøffe logoen til Resteröds. Søta bror får slettes ikke ha disse klærne for seg selv, det er de for gode til. Klikk deg inn i vår nettbutikk i dag du også, og ta en titt på vårt utvalg.

Gratis frakt og retur!

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Knestrømper

Nattøy

Morgenkåper

Loose Fit Jeans