Filter1

Repeat
Katalog

110 produkter

Kle deg i luksuriøse materialer fra Repeat

Det sentrale elementet i alle kolleksjonene til Repeat er kasjmir. Ekte kasjmirull er en fiber som er hentet fra pelsen til kasjmirgeita, og ulla blir sett på som et av de mest eksklusive naturstoffene i verden. Varm og myk eleganse er hva vi assosierer med dette nydelige materialet.

Feminin og avslappet med ull som ikke klør 

Kasjmirull er ideell for å skape stilig, komfortabel mote. Enten du har en edgy, urban stil eller du føler for å ose av feminin eleganse, passer fargepaletten og snittet mange fasonger og stiler. I kolleksjonen fra Repeat finner du strikkede kjoler, cardigans, gensere, hele joggedresser, skjerf og ponchoer. 

La deg forføre av klassiske og sofistikerte materialer, eller sprit opp en topp med et deilig sjal i kasjmir. Nyt den myke luksusen mot huden. Tidløs design og duse fargetoner gjør at dette er klær du blir glad i og kan ha lenge. I motsetning til saueull klør ikke kasjmirull, noe som er med på å gjøre den så ettertraktet.  

Elegant i ull året rundt 

Kasjmirull holder en jevn og behagelig temperatur uansett årstid. Dette er takket være den unike evnen ulla har til å puste og transportere bort fuktighet. Ulla fungerer også ypperlig for allergikere. For en elegant og hverdagslig look kan du prøve en av Repeat sine hettegensere sammen med en slim fit jeans og et par sneakers. Bytt ut jeansene med et par skinnbukser og ankelstøvletter for en mer sofistikert hverdagslook.

Skal du i et formelt møte på dagtid, er det sjelden feil med en halvlang, ensfarget kjole i kasjmir. Style den med lave sneakers i skinn og et enkelt smykke rundt halsen for en stilren look. For en finere anledning, som en tur i selskap eller i operaen, kan du prøve et sjal rundt halsen, et par høye støvletter med hæler og en halvlang kåpe over kjolen. Pyntet, elegant og veldig komfortabelt.