Populære filter
  • Herre
  • Barn
35 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Spenstige og kule sko fra Proenza Schouler

Hos Zalando finner du alltid et utmerket utvalg av forskjellige skomerker, enten du er opptatt av sneakers, pensko eller annet. Det store utvalget, kombinert med de attraktive prisene, sørger for at Zalando er det beste stedet å handle for deg som er interessert i mote. Når det gjelder mote og klassisk design med en tvist, er det få merker som gjør dette bedre enn Proenza Schouler, med sine eklektiske design. Her finner du en rekke supereksklusive varianter av ikoniske skotyper, noe som er perfekt enten du er en samler av luksussko eller er på leting etter den perfekte skoen til jobb og fest.

For mange er nok dette merket mest kjent for sine høyhælte sko, som kommer i en rekke ulike farger og design. Disse skoene passer perfekt til festlige aftener, eller mer formelle begivenheter hvor du trenger pensko som både er glamorøse og sofistikerte. I tillegg til det store utvalget av høyhælte sko, finnes det også et solid utvalg av sandaler og boots, perfekte for deg som vil kombinere eleganse med praktisk bruk, slik som ved reise til varmere områder.

Sjekk gjerne ut de råtøffe skoene basert på tradisjonelle boots, som du får i flere ulike farger. Takket være den innovative konstruksjonen, med moderne såler for bedre komfort, samt eksklusive materialer for en luksuriøs opplevelse, er dette skoene for deg som trenger noe allsidig til bruk gjennom hele året. Sandalene fra dette merket er også attraktive, ettersom de åpner opp for mange muligheter. Disse sandalene vil fungere like godt på stranden i Hellas som til en hagefest med venner.

Hva passer skoene fra Proenza Schouler merket til?

Det er en rekke måter du kan kombinere de elegante skoene fra Proenza Schouler på. Ta på deg en eksklusiv ballkjole, eller kombiner skoene med et par raffinerte jeans for en tidløs stil. Mørkeblå denim vil fungere utmerket med alle skoene fra merket, særlig sko i farger som sort eller mørkeblått. Det er også enkelt å kombinere disse skoene med en kul skinnjakke, eller suede for et moderne uttrykk.

Bærekraft og miljø

En av fordelene med et merke som Proenza Schouler, er at skoene kun består av eksklusive materialer som utsøkt skinn og lær. Dette betyr at de er laget for å vare i lang tid, som alltid er en fordel for deg som er opptatt av miljøet. Å investere i klær og sko av høy kvalitet er rett og slett et mer miljøvennlig valg, fordi du har dem veldig lenge.