Sko

Snøresko

Pris
749
749
5895
5895
krkr
Anledning
Skotupp

43 artikler

Sorter etter:
Side 1 av 1
BROGUE - Snøresko - midnight green Casual snøresko - paint navy Loafers - craie COLUMBIA FOLD DOWN - Snøresko - black TAILORED DOUBLE MONK - Snøresko - black ALIDA - Snøresko - black KING - Snøresko - crosta YOUTH CLOUS - Snøresko - noir BEETON - Casual snøresko - day clouds CALLIE - Snøresko - black/natural VICTORINA - Snøresko - silver SADE - Loafers - white VICTORINA - Snøresko - black GÖTHBERG - Snøresko - black Snøresko - black LIRICA - Snøresko - dark brown BEETON - Casual snøresko - black Snøresko - quartz/mud Loafers - white/silver

Vi mennesker har brukt snøresko i en eller annen form i mer enn 5000 år, og det er det gode grunner til. Den gangen de først ble oppfunnet, og i tusenvis av år etter det, ble skolisser laget av det samme materialet som skoen – skinn og lær, eller til og med bark og andre naturlige fibre, men det har endret seg litt. Snøresko for damer sitter akkurat så stramt om foten som du synes er best, og med moderne skolisser er det en lek å tilpasse dem. Snøresko for damer kommer i former, fasonger og modeller som passer alle smaker og anledninger, fra lave loafers med snøring til høye støvler og støvletter som helt klart gjør et inntrykk på alle som får et glimt av dem.

Snøresko for damer – en sikker vinner

Det kan være gambling å prøve å finne rett sko for rett anledning – alle som har et lite eller stort utvalg med sko i skapet eller skohyllen vet det. Med snøresko for damer, derimot, blir det litt enklere. En lav, klassisk «tu-tone» for eksempel, kan brukes både til buksedress og skjørt, eller hva med lakksko med snøring og leopardmønster, for den som er litt mer eventyrlysten av seg? Utvalget er stort, men valget trenger ikke være vanskelig. Velg deg ut alle de parene som du synes er best, og så ordner vi resten. Du har dem hjemme på døren hos deg på bare få dager!