END OF SEASON SALE

SPAR OPPTIL 70%

Størrelse
Merke
Alder
Pris
Farge
Lengde
76 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 1

La små piker få lov å pynte seg både til hverdags og til fest. Våre Premium skjørt passer både til barnebursdag, jul og til hverdags. De kule og søte pikeskjørtene av beste kvalitet finner du i nettbutikken Zalando.no. Her kan du velge mellom mange varianter og mønstre til piker i alle aldre. Vi har mange flotte skjørt fra kjente merker til barn, her kan du velge mellom Little Marc Jacobs, Ralph Lauren Childrenswear og mange flere kvalitets produsenter som kun er ute etter å gi barnet ditt stil og antrekk som passer for de minste moteløvene. Skjørtene kan med fordel kombineres med en søt strømpebukse eller leggings og allikevel gi barnet bevegelsesfrihet til å løpe og leke.

Flotte skjørt og andre pikeklær – fra vårt Premiums utvalg!

Vi har alt fra flotte A-line skjørt til Plisséskjørt som er små prinsesser verdige. Miks og match med bluser og gensere i flotte farger og finn den stilen som passer best. Vi har sandaler til deilige sommerdager, og vi har stilige støvletter til de kalde festdagene. La barnet være med å bestemme selv hvilket skjørt hun vil ha, så skal du se at hun blir både stolt og selvstendig. I nettbutikken Zaalndo.no kan du velge på øverste hylle og finne en helt unik skatt som du bare må ha. Vi har mote til både gutter og jenter, damer og herrer. Her kan du finne både flotte festlige antrekk så vel som gode og funksjonelle hverdagsklær. Klikk deg lekende lett i på nettbutikken Zalando.no og ta en titt på vårt rike utvalg!

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Sjekk ut

Bluser pike

Ballerinasko for Barn

Barnekjoler