Størrelse
Merke
Pris
Farge
Lengde
Ermelengde
69 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 1

Premium dameskinnjakker nyter en økende popularitet i de internasjonale motehovedsteder. Selv designere vier seg med stor hengivenhet til etableringen av sine nye skinnjakkekolleksjoner. Raffinerte detaljer som øyekragen, som gir skinnjakken et ekstra blikkfang, det vatterte utseende eller de asymmetriske glidelåsene er også verdt en ekstra titt. De nyeste designerkolleksjonene har frimodig eksperimentert med ulike behandlingsteknikker og har "krøll"-utseende og glossy lakkelementer. Når det gjelder farger er skinnjakker oftest sett i klassiske sorte, varmbrune og beige toner. Men trendens farger inkluderer kaki og lilla. Biker-stilen har vært på topp i mer enn én sesong med jakker som har brede spenner og dekorative glidelåser på lommene og ermene.

Premium dameskinnjakker - Let’s Rock!

Den største fordelen med en skinnjakke er dens allsidighet. Uansett hva ditt favorittantrekk er, vil en skinnjakke alltid passe perfekt. Plukker du ut de riktige kombinasjonsklærne, kan du se både elegant og moderne ut. Skinnjakker passer sammen med alt. Det spiller ingen rolle om du skal ut med jeans og en vanlig skjorte - antrekket vil være komplet med et snev av Rock & Roll-glamour. Med en enkel kjole som matcher fargen på skinnjakken og med et feminint blomstertrykk eller en leken rysjebluse, vil du være klar for alle typer arrangementer. Zalando Premium gir deg en stor katalog av Premium dameskinnjakker hvor du kan velge de du liker best.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 23 96 26 42, eller service@zalando.no