Katalog

83 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det italienske luksusmerket Prada gir deg alltid lekkert design, og godt håndverk. Vil du investere i nytt tilbehør fra en av de mest kjente motehusene i verden, er dette merket et godt valg. De fokuserer stadig på nye kreasjoner, samtidig som tradisjonell eleganse holdes intakt.

Italiensk luksus med Prada

Hos Zalando finner du tilbehør fra motegiganten Prada. Gå for et par solbriller som representerer din stil, eller bruk muligheten til å fornye deg litt. Trenger du litt ekstra eleganse kan du gå for et par tradisjonelle, store solbriller for en feminin look. For en mer utfordrende og trendy stil kan du velge blant de mange utradisjonelle fasongene, som runde eller cat-eye. Gå for detaljer som passer stilen din, enten du er glad i ekstravagant gull eller subtile brunsjatteringer.

Prada er lik kvalitet

Dette italienske merket startet i Milano i 1913. Det velkjente merket er ikke kun opptatt av mote, men også kunst, arkitektur, film og kultur. De fokuserer på innovasjon, og ved å blande innovative tenkemåter rundt design med tradisjonell finesse og kvalitet, har de holdt seg populære i over hundre år. Siden grunnleggelsen har Prada solgt bagasje og vesker, tilbehør og andre luksusvarer. De har blant annet vært den offisielle klestilbyderen til det italienske kongehuset, og har vært en del av den europeiske eliten i lang tid. Hos Zalando kan du bli inspirert og finne ditt neste luksustilbehør fra dette elegante merket.