Katalog

Police – en merkevare for den stilfulle

Helt siden 1980 har Police vært kjent for å være et innovativt og moteriktig merke med et bredt utvalg av forskjellige klokker og smykker. I denne kolleksjonen er sjansene store for å finne noe som passer deg og din stil. 

Det lille ekstra

Police er et italiensk merke som selges over hele verden. Designet er kjent for å ha hentet inspirasjon fra fart, spenning og unge rebeller, og har blitt en ettertraktet merkevare. Finn uttrykket og fargen du liker, og topp dagens antrekk med en råstilig klokke eller et rebelsk smykke.

Flere kjendiser som David Beckham, George Clooney og Bruce Willis har latt seg avbilde med disse klokkene på håndleddet. Så hvorfor ikke gjøre som de store navnene, og prøve en klokke som skiller seg litt ut fra alle andre. De finnes i forskjellige farger og design, med og uten tall, eller med flere visere. Vi synes det er gøy å friske opp dagen med en vill klokke med hodeskalle på. Tiden er inne for å finne din indre rebell!

Klokker og smykker til hverdag og fest

Denne kolleksjonen lar deg likevel også velge en mer lavmælt og diskret stil. Police er kjent for å ha et design som skiller seg litt ut fra alle andre, men du kan også finne helt enkle klokker her. Hva med en svart, stilren klokke med en pen skinnreim? Eller en med gulldetaljer og brun reim? Nøytralt og elegant. 

Det kan være vellykket å sette sammen et antrekk med noen kule smykker eller armbånd. Her tilbys smykker i forskjellige typer, og du kan få dem med både kors eller med merkelogoen på. Det er også trendy å kombinere en enkel genser eller skjorte med et iøynefallende sølvsmykke utenpå. Hvorfor ikke toppe det hele med et stilig armbånd i sølv eller svart?