Katalog fra Polar

Gi treningen et ekstra løft med en pulsklokke fra Polar! Klokkene måler din aktivitet gjennom døgnet, slik at du lett kan nå dine mål. Se våre klokker i flere farger og modeller, slik at du kan velge etter din stil!
Merke
Sportstype
Pris
Farge
Rabatt
2 produkter
Sorter etter:

En pulsklokke fra Polar er den perfekte gave, enten det er til deg selv eller noen du er glad i. Klokkene er like fine for menn og kvinner, gutter og jenter, og kommer i en rekke forskjellige modeller og farger. Men en ting kan du i alle fall være sikker på, dette er en av de beste pulsmålerne på markedet – og du kan være trygg på at du får en nøyaktig måling, hver eneste gang.

Polar – følg med på pulsen

Det er mange årsaker til at det er kjekt med en pulsklokke. Selv om de som oftest brukes i forbindelse med trening, kan de faktisk brukes hele døgnet – slik at du har kontroll på hvordan pulsen din forandrer seg i løpet av dagen. Men også om natta, når du sover. I perioder med mye stress er det også lurt å følge litt ekstra godt med på hvilepulsen, slik at hjerterytmen ikke blir for høy over tid. Noe som kan bli skadelig i lengden. Pulsklokkene som også viser klokkeslett har selvsagt en dobbel funksjon, og er like fine som sporty hverdagsklokker som pulsmålere til treningen. Polar er ikke kun spesialister på god funksjonalitet, men også på god design – og du blir fort så glad i disse klokkene at de blir vanskelig å ta av. Men de er jo så fine, at det er helt lov å beholde de på.

Vi anbefaler