Plus Size Shop - store størrelser til herre

Tilbud, drops og trender

Rett i innboksen

Få rabatter, nyheter og stilinspirasjon i vårt kuraterte nyhetsbrev.

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.

Spennende og moderne plus size klær til herre

Om du er på utkikk etter moderne og stilige klær til større herremenn, har Zalando et omfattende utvalg med alt du skulle trenge. Zalando er den ledende plattformen både når det gjelder herre og damemote. Du finner alle de førende merkene til gode priser, og i en rekke ulike varianter.

Freshe t-skjorter som passer til alt

Et godt utgangspunkt for deg som vil handle plus size klær til herre, er vårt store utvalg av t-skjorter i en rekke farger. Her finner du det kan ønske av design og fasonger, ikke minst et stort utvalg av t-skjorter i mange varianter – enten du trenger å freshe opp garderoben til jobb, eller fritid.

Hva med en klassisk, tøff hvit t-skjorte med v-hals eller crew-neck? Dette er en tidløs stil, og passer utmerket som et basisplagg kombinert med tøffe sneakers, denimjakke og chinos. For et litt mer formelt antrekk, kan du også legge til en overskjorte som gir hele antrekket et løft.

Godt utvalg av spennende jakker

Et annet område vi tilbyr plus size klær, er jakkene du finner her hos Zalando. Enten du er av den eventyrlystne typen, som er ute etter en tøff vindjakke med lommer og et rent design, eller om du ønsker noe mer avansert, har vi dine behov dekket. Sjekk gjerne vårt omfattende utvalg av vinterjakker og sommerjakker, fra kjente designere og produsenter. Et godt startsted kan være en elegant allværsjakke, konstruert ved hjelp av moderne og pustende materialer. Dette gjør det mulig å bruke jakken hele året, ved at den både er vann- og vindtett. Du finner flere modeller hos Zalando som er utformet for å brukes hele året. Kombiner disse jakkene med en varm genser hvis været blir kjølig, eller så kan du benytte en t-skjorte i varmere vær.

Bukser og chinos som passer like bra hele året

Det er få klesplagg som er like viktige til arbeid og fritid som chinos eller denim. Hos Zalando finner du et bredt utvalg bukser, i en rekke ulike fasonger og farger. Den som liker å skille deg ut fra mengden, vil kanskje være interessert i et par lyseblå chinos? Disse buksene passer perfekt i arbeidstiden, eller sammen med venner på en fredagskveld. Et annet godt valg er noen lyse chinos i mørkegrønt, med et klassisk design og en rekke smarte detaljer. Den myke bomullen sørger for at buksene sitter godt på kroppen, samtidig som at de er behagelige å ha på seg til enhver tid.

Hvordan få mest mulig ut av dine plus size klær

Det finnes mange gode triks for å få mest mulig ut av klærne du kjøper hos Zalando. Et godt utgangspunkt kan være å følge vaskeinstruksene, som du finner limt på plagget du har kjøpt. Hvis det er snakk om en skjorte eller bukse laget av bomull, bør ikke disse vaskes på temperaturer høyere enn 40 grader, samtidig som at du unngår bruk av blekemidler. Videre, kan det også være lurt å unngå tørketrommel, hvis du er nervøs for at klærne skal krympe.