Den talentfulle og visjonære designeren Peter Werth lanserte sitt eget klesmerke i 1975, og har stått for det ypperste av mote og kvalitet i over 35 år. Spesialisert innen elegante herreklær er Peter Werth gjenkjennelig for sin fasjonable og minimalistisk signatur, enstil som kan bæres til enhver anledning. Med inspirasjon fra italiensk designtradisjon er Peter Werth herreklær kjent for sine fagmessige, skreddersydde jakker og varmende frakker, produsert av de fineste materialer. Slik garanteres det for langvarige og holdbare antrekk som kan brukes i mange år framover! Ved å kombinere tidløs design og de siste trender er dette klær som passer for stilbevisste menn i alle aldre som er på jakt etter noe litt mer spesielt enn det gjengse! Det utstråler selvtillit og bravado når du fyller garderoben med komfortabel kvalitetsmote fra Peter Werth - frakker, jakker og skjorter – nå tilgjengelig på Zalando nettbutikk.

Moderne og tidløse trender fra Peter Werth!

Peter Werth har mer enn bare kule og stilige herreklær, men har nå forgreninger både innen kvinne- og barneklær. Han gir menn og kvinner i alle aldre klær som de fortjener av topp kvalitet. Fantastiske sko og accessoarer er også tilgjengelig i form av skinnbelter og vesker, designet for å komplettere alle antrekk perfekt. Fra sitt rotfeste midt i fasjonable London har dette klassiske herremerket utvidet seg raskt internasjonalt, og fyller opp garderober og hjerter til menn og kvinner over hele verden. Enten du leter etter en uformell T-skjorte i bomull for en sommerlig utflukt eller en genser å ha på seg til alle vinterens antrekk, da finner du de beste klær fra Peter Werth her hos Zalando. Skynd deg til vår nettbutikk og la oss vise deg klær, sko og tilbehør for hele familien - fra Peter Werth!

Ingen skjulte kostnader.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Snøresko

Støvler Og Boots

Pensko Salg