Filter1

PEP
Katalog

1 produkter

PEP – lekne og lekre mønstre

PEP er et populært merke som tilbyr klær i alle stiler, farger og fasonger. Samtidig som de leverer enkle og ensfargede klær, er det de lekre mønstrene som virkelig kjennetegner merket.

Klær som sitter godt på kroppen

Mange kjenner seg nok igjen i at man har litt for mye klær som bare blir liggende i skapet. Det unngås best ved å ta seg tid til å finne antrekk som både ser bra ut, og som man trives i. 

Her finner du et bredt utvalg av kjoler, gensere, bukser, skjørt og bluser som passer til alle passformer og stiler. Skal du på jobb kan du velge mellom ulike bukser i nøytrale farger som svart, blå, grå og hvit. De finnes også med striper, og med både høyt og lavt liv. Er du av typen som er mer glad i skjørt, vil du elske PEP. De har stilige skjørt i ulike lengder og fasonger. Topp antrekket med en fresh bluse og tøff jakke for en komplett look.

Antrekk som passer til enhver anledning

Når det er tidlig om morgenen og du skal på jobb, er det ingenting som er så deilig som å ta på seg noe lett og behagelig – som for eksempel en skjortekjole. De finnes i flere forskjellige mønstre, farger og snitt som passer like godt til jobb som til finere anledninger.

PEP tilbyr ulike jakker som du kan matche med de fleste antrekk. En rød blazer er alltid iøynefallende, og kan være fint til en bluse og dressbukse, men også til et enkelt skjørt eller en kjole. Vi er også fristet til å slenge en knallfarget jakke over en bluse i et friskt mønster, for hvorfor være lavmælt når man kan være leken og lekker?