Katalog

40 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Zalando har det rette for deg som er ute etter sko til barna dine. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av barnesko fra Pax. Når du kjøper sko til dine barn bør du alltid tenke kvalitet. Å kjøpe skikkelig skotøy til ditt barn er ensbetydende med å investere i ditt barns helse. Pax tilbyr nettopp kvalitetssko for barn, alt fra sandaler, joggesko og vintersko til gummistøvler, i en rekke ulike varianter og farger, både for ham og henne. Pax sitt utvalg av sko strekker seg fra idrettssko, streetwear, hverdagssko for fint vær eller for regnvær, vinter og sommer, samt innesko. Zalandos nettbutikk tilbyr deg det du trenger av barnesko fra Pax av høy kvalitet. Blant Pax sitt rikholdige utvalg av sko med diverse ulike stiler, vil du garantert finne sko som ditt barn vil like å gå med.

Zalando har barnesko fra Pax

Pax byr på et bredt spekter av ulike kvalitetssko for barn, med stor variasjon innen design og skotyper. I tillegg til at det er viktig at barn har gode sko, er det også viktig at de får sko de gjerne vil bruke, noe som ofte kan være en utfordring for foreldre som skal kjøpe klær eller sko til sine barn. Takket være det store og varierte utvalget av barnesko fra Pax vil du garantert finne sko som både passer for ditt barns føtter og for ditt barns smak. Utforsk nærmere utvalget av barnesko i Zalandos nettbutikk, og kjøp det som passer for ditt barn på nett.

Ingen skjulte kostnader.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Barnegensere

Lette Barnejakker

Stoffbukser barn