Filter1

1 produkter

Patrick Cox har spesialisert seg på motesko av høyeste kvalitet. Dette skomerket er opptatt av detaljene og skoene oser av kvalitet i hver minste detalj i de nyeste modellene. Patrick Cox’ skokolleksjon følger de siste trendene og er motemerket som elsker enkelhet og funksjonalitet. Treningsskoene fra Patrick Cox er både moteriktige og artige å ha på. Du kan være sikker på at ethvert par sko fra Patrick Cox vil være et kjærkomment tillegg til enhver garderobe og at det vil gi et preg av udiskutabel street-cred.

Herresko fra Patrick Cox - ideelt for alle med stil!

Treningssko fra Patrick Cox er allsidige og passer perfekt sammen med ethvert antrekk. Denne serien består av genuint gode sko hvor komforten ikke er ofret for stilen. Lave treningssko kan brukes til mange forskjellige anledninger fra daglige utendørssysler til spesielle arrangementer og kvelder på byen. Bruk dem sammen med favorittjeansene dine, en kardigan eller en t-skjorte med trykk, så har du et klassisk og komfortabelt look. Eller prøv å bruk dem sammen med en stram, dobbeltspent jakke, vanlig skjorte og chinos. For et alternativt look, er høye treningssko fra Patrick Cox et symbol på motekulturen og kan brukes til å dresse deg både opp og ned, om kvelden eller på dagtid. Bruk dem sammen med et par chinos eller bukser og du vil se tøff og stilig ut. Eller prøv et par høye treningssko med ettersittende jeans og en t-skjorte med rund hals for en ekstra kul stil. Uansett stil, uansett look, så finner du de perfekte treningsskoene i kolleksjonen fra Patrick Cox. Se hele utvalget i nettbutikken Zalando.

Gratis frakt og retur!

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Sneakers Lav

Sneakers Høy

Joggesko Dame

Straight Leg Jeans