Dame
Herre

Katalog fra Pampolina

Størrelse
Merke
Alder
Pris
Farge
Overmateriale
3 produkter
Sorter etter:

I mer enn 60 år har Pampolina fått små piker til å føle seg som små prinsesser med en serie av morsomme og moteriktige barneklær. Med øye for hva både barn og foreldre ønsker seg av klær, gir denne tyske klesprodusenten jenter i alle aldre muligheten til å stråle og gir samtidig foreldrene slitesterke og solide barneklær av høy kvalitet til en rekke anledninger. Pampolina forstår at for jenter bør klærne være morsomme, fargerike og de innlemmer ofte designelementer som glitter, utsmykking og applikasjoner. Men samtidig liker jenter å løpe og leke like mye som jevnaldrende gutter, og derfor må klærne være fleksible, komfortable og vaskbare. I nettbutikken Zalando kan du bla gjennom hele spekteret av klær fra Pampolina og finne et stort utvalg av Pampolina, som kan hjelpe de små damene i livet ditt til å se ut og føle seg som prinsesser.

Skjem bort jentene dine med morsomme moter fra Pampolina!

En av de største trendene innen barnemote er å overføre trender og stiler fra voksen mote i klær for neste generasjon. Det tyske klesmerket Pampolina har funnet en perfekt blanding av trend og tradisjon, som lar småjenter prøve ut stilene de ser på eldre søsken eller foreldre mens de fortsatt løper rundt og leker som barn. Leggings og tunikaer er populære blant kvinner, og er også et flott alternativ for små jenter, ettersom de er komfortable og kan lett blandes og matches til å skape mange forskjellige antrekk. Pampolina er barneklær som har mange av de elementene små jenter higer etter: Rosa og lilla, glitrende pynt, dyremotiver og blomstertrykk. Men dette flotte klesmerket er stolte av sine lekre pikeklær med et moderne utseende som er alt annet enn kostymeaktig. Kresne foreldre kan sørge for at barna deres har det behagelig og ser kule ut med klær fra Pampolina, tilgjengelig på Zalando.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Sneakers Barn

Barnesko med Borrelås

Sokker og Strømper for Barn