accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Fri frakt* og retur

Zalando x Palmesus

Zalando Studios

Ønsk sommeren velkommen med Zalando på Skandinavias største beachparty – vi snakker selvfølgelig om Palmesus. For niende gang arrangeres den elleville festen som kan skilte med store headliners, strand, sol og ultimate festivallooks – en perfekt start på årets festivalsommer! Ikke fått billett? Bli med i vår konkurranse og vinn Weekend- og VIP-billetter til den utsolgte festen.

Chillout lounge

Trenger du en kort pause? Ta turen til Zalandos lounge hvor du kan slappe av og lade batteriene, eller kanskje piffe opp festivallooken med heftig ansiktssminke. Fra vår takterrasse har du en fantastisk utsikt til alt som skjer på scenen og i festivalområdet.

Del festivalminnene

Festival er musikk, moro og chill sammen med dine beste venner. Forevige dine festivalminner med Zalandos gif-maskin, slik at du kan gjenoppleve og dele festivalminnene også etter at festen er slutt.

Bli kjent med

Martine Egeland

Instagrammer og sørlandsjenta Martine er selvfølgelig også til stede på Palmeseus – årets kuleste beachparty.

Martine Egeland @martineegeland

Avslappet stil

En casual approach er selve essensen i Indie Rock-stilen. Gå for dine trofaste favoritter som slitte jeans, klassiske Converse og topp det hele med en røff skinnjakke.

Shop stilen

Vinn billetter til Palmesus for deg og en venn

Stor konkurranse

Delta her