accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Fri frakt* og retur

Zalando x Palmesus

Zalando Studios

Ønsk sommeren velkommen med Zalando på Skandinavias største beachparty – vi snakker selvfølgelig om Palmesus. For niende gang arrangeres den elleville festen som kan skilte med store headliners, strand, sol og ultimate festivallooks – en perfekt start på årets festivalsommer! Ikke fått billett? Bli med i vår konkurranse og vinn Weekend- og VIP-billetter til den utsolgte festen.

Gjør kvelden strålende

Ta din festivallook til et nytt nivå og prøv vår glitterstasjon i Zalando-loungen på Palmesus. Sprit opp antrekket med glitter rundt øynene og i håret – du velger selv hva som passer best til din stil. Et par stjerner i øyekroken, eller kanskje ønsker du å gå «all in» med markant glittersminke som gjør deg til nattens festivaldronning?

Del festivalminnene

Festival er musikk, moro og fest sammen med dine beste venner. Forevige dine festivalminner med Zalandos gif-maskin, slik at du kan gjenoppleve og dele festivalminnene også etter at festen er slutt.

Bli kjent med

Martine Egeland

Instagrammer og sørlandsjenta Martine er selvfølgelig også til stede på Palmesus – årets kuleste beachparty. La deg inspirere av hennes festivallooks og velg deg ut dine favoritter her på Zalando.

Martine Egeland @martineegeland

Bohem festivalstil

Free spirit, men ingen hippie? Du liker å blande stilarter og mikser gjerne dyr design med billigere plagg. Da er Folk Remix-stilen midt i blinken for deg! Finn inspirasjon til ditt festivalantrekk for Palmesus her.

Shop stilen

Vinn billetter til Palmesus for deg og en venn

Stor konkurranse

Delta her