Palmers – behagelig og stilfullt 

Er du på jakt etter undertøy, strømpebukser eller pyjamas? Da kan Palmers hjelpe deg med å finne nøyaktig det du leter etter.

Fra fargerike blonder til behagelig bomullsundertøy

Etter å ha vært på markedet i over 100 år, har Palmers blitt et av de mest populære merkene når man skal se etter undertøy. Det skal ikke bare være trendy og fint, men det bør også være behagelig og gi deg den støtten kroppen din trenger. Vi kan hjelpe deg å finne undertøyet som passer til deg og din kropp.

Når du skal velge undertøy, er det viktig at du ikke bare tenker på hvordan det ser ut, men også at størrelsen, stoffet og formen på det du velger er riktig for deg. Når du har funnet det undertøyet som passer, kan du begynne å eksperimentere med farger og mønster. Hva med å velge en blomstret blondetruse med en BH uten innlegg? Da kler du deg i noe som er behagelig, men som også lar deg føle deg litt ekstra fin.

Tilbehøret som gir deg det lille ekstra

Når du skal pynte deg med et stilig skjørt eller en elegant kjole, er det lurt å velge strømpebukser som både passer godt og er behagelige å gå med. Palmers tilbyr strømper og strømpebukser i både netting og nylon, i flere farger og mønstre. Vær litt vågal og velg en type som du ikke har prøvd tidligere.

Du kan også finne deilige pyjamaser med over og -underdeler. En heldress i mykt og deilig stoff vil hjelpe deg med å få den nattesøvnen du trenger og fortjener. Eller hva med en kort pysjamasbukse og -topp for deg som blir litt ekstra varm om natten? Uansett hvilken sesong, så har vi et bredt utvalg av forskjellige modeller og design som du kan velge mellom.