OUTDOOR

Naturen kaller, funksjonsklærne svarer

Shop hele utvalget
Klær
Sko
Utstyr

Klar for nye eventyr?

Vindjakker

Lett, vindetett og vannavvisende – vindjakken er et must i vårens garderobe. Gjør deg klar for sesongens utendørseventyr.

Nicola Weißpflog

Outdoor-ekspert på Zalando

Slik finner du dine utendørssko

Tursko

Hikingsko

Trekkingsko

Fjellstøvler

Tursko

Hikingsko

Trekkingsko

Fjellstøvler

Tursko

Tursko er allsidige og passer til stavgang, vandringer eller når du reiser. Sålen er solid og sammenlignet med en fritidssko gir de deg godt hold og demping.
Se flere tursko

Finn din perfekte ryggsekk

De mest populære outdoor-merkene

Viktigheten av gode sko

Friluftsliv og nordmenn går hånd i hånd, ikke bare er vi født med ski på bena, men med Kvikk Lunsj og appelsin i sekken. Det er få ting vi nordmenn liker bedre enn å gå på tur, og de siste årene har det blitt viktigere og viktigere å ha utstyret i orden. Ordentlige friluftssko er kanskje det viktigste av alt, ikke bare gir de anklene støtte i ulendt terreng, de kan også hjelpe deg med å holde balansen på forskjellige underlag. Uansett om du skal gå tur i marka, eller ta en skikkelig fjelltur er det viktig med riktige sko. Det er fire hovedtyper av friluftsko, disse er: gåsko, trekkingsko, klatresko og hikingsko. Du velger skotype etter hva slags tur du skal på, enkelt og greit. Husk at både valg av såle og materiale også er viktige faktorer som du bør huske på. Et annet godt tips er å alltid gå inn nye sko før du tar de i bruk på en lang tur, ingen ønsker seg gnagsår når man har flere kilometer igjen å gå.

Hvordan kle deg for et friluftsliv?

Tøyet er også viktig når man skal ut i friluft, og det kan være en god idé å sjekke værmeldingen før man går ut døren hjemmefra. Er det skikkelig kaldt er det lurt å kle seg med ull innerst, mens en vindjakke alltid er en god idé uavhengig om det er meldt stiv kuling eller ei. Husk også tilbehør som lue, vanter og ullsokker. Som de fleste vet, er det spesielt viktig å holde seg varm og tørr på føttene. Ellers er det bare å pakke med seg en Kvikk Lunsj, en god dose godt humør og de ti fjellvettreglene.

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.