Herre
Barn

Katalog fra Onepiece

Det norske klesmerket OnePiece – også kjent som kosedressen – er rett og slett joggebukse og hettegenser sydd sammen til ett. Med mykt stoff og kreative mønstre i mange fasonger. Kan det egentlig bli mer komfortabelt?
Størrelse
Merke
Pris
Farge
Lengde
Ermelengde
4 produkter
Sorter etter:
Side 1 av 1

OnePiece: Kosedressen fra Norge

Det var en gang noen som sa at det er typisk norsk å være best. Det er nok sannsynligvis ikke helt riktig, men OnePiece har nok kanskje bevist at vi er best på kos? Dette er det ultimate koseplagget – det er hele dresser – i én del, altså – som folk over hele verden har lagt sin elsk på, og historien er langt fra ferdig med det.

Det begynte selvsagt i det små – som det så ofte gjør – med en idé om å sy sammen et par treningsbukse og en hettegenser. Det var den spede begynnelsen på OnePiece, en slags «jumpsuit» som er blitt et globalt fenomen på rekordtid. Det finnes rett og slett utallige etterligninger der ute, men med dette merket kan du være sikker på at du får en uforlignelig original. Det som kanskje er fascinerende er at det til og med er blitt et moteikon, selv om mange kanskje synes at dette er plagg som er laget for hjemmebruk, for kos og når man ikke helt orker å tenke på å ta på seg mer enn ett plagg. OnePiece har erobret hjertene til både folk flest, og stjernene, og til og med moteguruer verden over.

OnePiece er et norsk klesmerke som ble etablert av Thomas Adams, Knut Gresvig og Henrik Nørsterud. Fra starten i 2007 har dette merket blitt synonymt med heldresser med utsøkt passform og kvalitet fra øverste hylle. De tre kompisene fant opp OnePiece da de lå på sofaen en lat søndag i Oslo. Hettegenseren til Knut hadde sklidd opp på magen, og dermed bestemte de seg for sy sammen hettegenseren og joggebuksa og kalle plagget for OnePiece. Resten er en suksesshistorie.

OnePiece – det ultimate komfortplagget

Norske OnePiece har virkelig tatt verden med storm. I dag er deres produkter solgt i nesten 150 land, med USA, Tyskland, Nederland, Frankrike, Storbritannia, Sverige og Norge som deres største markeder. Her på Zalando.no kan menn og kvinner velge og vrake blant deres myke og deilige heldresser i mange ulike farger og kreative mønstre. Hos OnePiece tar de komfort svært seriøst, og byr på kosedresser som oser av både velbehag og stil! Dersom du har en date med sofaen en søndagskveld, så er det lite som slår en behagelig OnePiece! Fra klassiske grå kosedresser til knallfargede varianter, til ultrakule modeller med camouflage- og Mariusmønster - oppdag selv hva du har gått glipp av ved å klikke hjem din favoritt!

Andre interessante produkter

Pyjamas

Sportsokker

Sneakers Lav

Joggebukser