accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Fri frakt* og retur

Til startsidn

ALT OM ZALANDO

Välkommen till Zalando.se

Hvem er vi?

Velkommen til Zalando. Vi er de med det oransje triangelet. Helt fra begynnelsen av har vi hatt fokus på å samle alt fra high street til high-end-merker på ett sted. Vi har Europas største utvalg av klær, tilbehør og sko online og mikser populære merker med high-end-designere og freshe, uavhengige merker.


Mote online. Ingen kompromisser.


Vi vil gjøre online shopping trygt og enkelt for deg. For oss betyr det:


Mer enn 2000 merker – fra High Street til High End

Vi er stolte av å ha Europas største utvalg av klær, sko og tilbehør online for både menn, kvinner og barn. Mer enn 2000 merkevarer fra high street til high-end, finner du dine favoritter som passer for enhver anledning.
Se hva som er nytt for henne og ham.


FRI FRAKT OG RETUR*

Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 229 kr. (Hjemmelevering og enkelte varer er ekskludert.) Ved kjøp under dette beløpet, er fraktkostnaden 39 kr.


Gratis og fleksibel retur – ta tiden du trenger!

Om du skulle endre mening eller om noe rett og slett ikke passer, så trenger du ikke å bekymre deg! Du kan sende tilbake alle ubrukte kjøp gratis innen 100 dager etter at du sendte inn din bestilling.
Les mer om vår 100-dagers returgaranti her.


Trygg og sikker shopping

Vi mener at online shopping skal være trygt og sikkert for alle. Vi lover sikker betaling med SSL-kryptering og beskyttelse for kjøper og data.


Se mer av hva du liker i din egen personlige feed.

Trenger du hjelp til å sette sammen ditt outfit? Vi gir deg tips og råd om de siste trendene. Velg dine favorittmerker og stiler, og motta daglige forslag til outfits og presentasjon av våre nyeste produkter.
Vis meg min personlige feed.


Oppdag Europas største utvalg av mote på Zalando
© ZALANDO Velg blant over 1500 merkevarer.


The Zalando Story


Det hele startet med et par sko...

...i et bokollektiv i Berlins trendy Torstrasse. Siden den gang har vi solgt mye mer enn bare sko. Vi har nemlig vokst til å bli Europas største online motebutikk. I dag tilbyr vi moteelskere i 15 land vårt store utvalg av produkter – fra high street-favoritter til designermerker, sportsklær og barneklær. Mye har forandret seg siden starten, men våre verdier har alltid vært de samme; å kombinere den hotteste moten med den nyeste teknologien og god kundeservice.


Fra High Street til High-End

Vi er ekstatiske for å kunne dele vår Høst/Vinter kampanje med deg. Kampanjen viser frem de vakre og unike personlighetene: Joséphine de la Baume, Phoebe Collings-James, Veronika Heilbrunner og Saskia de Brauw. Vi har samlet alle dine favorittmerker på ett sted. Finn de hotteste stilene og de fresheste motetipsene på Zalando.

Phoebe Collings-James for Zalando.co.uk
© ZALANDO Phoebe Collings-James i vår høst/vinter-kampanje.

It’s all in the name...

Zoolando, Zolanda, Zelando, Zelander, Zolando, Zalonda... ikke bekymre deg, vi har hørt de alle. (Zoolando er vår favoritt, forresten). Hva betyr navnet? Du finner det kanskje ikke i en ordbok (ennå), men Zalando betyr mote på dine premisser. Og uansett hva du kaller oss (det uttales Zal-An-Doe), så kan du finne merkene du elsker og hundrevis av nye produkter hos oss hver dag. Finn ut hva som er nytt denne uken under fanen «Nyheter» hvor vi presenterer de nyeste produktene for menn og kvinner.


Bli med oss!


Zalandos suksess reflekterer vårt fantastiske team og vårt harde arbeid – vi er markedsførere, tech’ies, lagerarbeidere, designere, forretningsutviklere og alt mulig annet! Med over 10 000 ansatte fra over 100 forskjellige land, jobber vi alle for samme mål; å gjøre Zalando til verdens beste online destinasjon for mote. Vi er alltid glade for å kunne ønske nye kolleger velkommen. Sammen vil vi jobbe for å skape verdens beste online moteopplevelse. Om du tror du har det som trengs, sjekk ut våre ledige stillinger online..


Kontakt oss


I vår hjelpeseksjon finner du ofte stilte spørsmål og svar i tillegg til alle våre kontaktopplysninger.

Har du spørsmål som er relateret til forretning eller PR, finner du mer informasjon her.