accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Alltid gratis frakt og retur

Til startsidn

ALT OM ZALANDO

Välkommen till Zalando.se

Hvem er vi?

Velkommen til Zalando. Vi er de med det oransje triangelet. Fra begynnelsen har vi fokusert på å få alt fra High Street til High End merker samlet på samme sted. Vi har europas største utvalg klær, tilbehør og sko online – der vi mikser populære merker med high end designere og freshe uavhengige merker.


Mote online. Ingen kompromisser.


Vi vil gjøre online shopping trygt og enkelt for det. For oss betyr det:


Over 1500 merker – fra High Street til High End

Vi er stolte av å ha europas strste utvalg klær, sko og tilbehør online. Shop alt fra High Street til High End mote med over 1500 av dine favorittmerker for menn, kvinner, barn og for enhver situasjon.
Se hva som er nytt for henne og ham.


Gratis frakt på hvert eneste produkt.

Vi tilbyr gratis frakt på hvert eneste produkt – uansett hvor liten eller stor din ordre er.


Gratis og fleksibel retur – ta tiden du trenger!

Om du skulle endre mening, eller om noe rett og slett ikke passer, så trenger du aldri å bekymre deg! Du kan sende tilbake alle ubrukte kjøp – gratis – innen 100 dager etter at ordren har blitt plassert.
Lær mer om vår 100-dagers retur garanti her.


Trygg og sikker shopping

Vi mener at online shopping skal være trygt og sikkert for alle. Vi lover sikker betaling med SSL kryptering og beskyttelse for kjøper og data.


Se mer av hva du liker i din egen personlige feed.

Skap din perfekte garderobe online, klar for deg til å sjekke ut når du føler for det! Bare velg dine favorittmerker og stiler og vi vil vise deg de hotteste valgene og de nyeste produktene hver dag.
Vis meg min personlige feed.


Oppdag Europas største utvalg av mote på Zalando
© ZALANDO Velg blant over 1500 varemerker.


The Zalando Story


Det hele startet med en sko...

...i et bokollektiv i Berlins trendy Torstrasse. Vel, et par sko. Siden da har vi solgt mye mer enn bare sko, og har vokst til å bli europas største online motebutikk. I dag tilbyr vi moteelskere i 15 land vårt store utvalg produkter – fra High Street favortter til designermerker, sportsklær og barneklær for ham og henne. My har forandret seg siden starten, men våre verdier har alltid vært de samme – å kombinere den hotteste moten med den nyeste teknologien og god kundeservice.


Fra High Street til High End

Vi er ekstatiske for å kunne dele vår Høst/Vinter kampanje med deg. Kampanjen viser frem de vakre og unike personlighetene: Joséphine de la Baume, Phoebe Collings-James, Veronika Heilbrunner og Saskia de Brauw. Fra High Street til High End så har vi alle dine favorittmerker på ett sted. Finn de hotteste stilene og den fresheste innsikten i moteverdenen på Zalando.

Phoebe Collings-James for Zalando.co.uk
© ZALANDO Phoebe Collings-James i vår höst/vinter-kampanj.

It’s all in the name...

Zoolando, Zolanda, Zelando, Zelander, Zolando, Zalonda... ikke bekymre deg, vi har hørt de alle. (Zoolando er vår favoritt, forresten). Hva betyr navnet? Det er kanskje ikke i en ordbok (ennå), men Zalando betyr mote for deg, på dine premisser. Og uansett hva du kaller oss (det uttales Zal-An-Doe) så kan du finne merkene du elsker og hundrevis av nye produkter, hver dag. Finn ut hva som er nytt denne uken, og hver uke, med vår oversikt for de nyeste produktene for menn og kvinner.


Bli med oss!


Zalandos suksess reflekterer vårt fantastiske team og vårt harde arbeid – vi er markedsførere, techies, lagerarbeidere, designere, business developers og alt mulig annet! Med over 10,000 ansatte fra over 100 forskjellige land har vi kun et mål – å gjøre Zalando til verdens beste online destinasjon for mote. Vi er alltid glade for å kunne ønske en ny kollega velkommen i kampen for å skape verdens beste online moteopplevelse. Om du tror du har det som trengs, sjekk ut våre ledige stillinger online..


Kontakt oss


Om du vet hva du ser etter kan du sjekke ut vår freshe FAQ.

Dersom du fortsatt ikke finner svaret du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du kan skrive til oss gjennom vårt kontaktskjema, ringe vårt kundesenter eller skrive til oss på chat. Telefonlinjene er åpne mandag-fredag fra 08.00 til 18.00 på nummer 800 13 599.

Om du kanskje ser etter business eller PR kontaktinfo, så finner du det her.