Filter1

Office
Katalog

128 produkter

Vær trendy i kolleksjonen fra Office

Oppdater skogarderoben med nytt fottøy fra Office. Vi elsker de tidløse og elegante loafersene, de fargerike og delikate sandalene og de superhøye og drøye platåbootsene i svart imitert skinn.   

Skoene er prikken over i'en

Office lager sko både til kvinner og menn, for mange anledninger. Skal du være mye ute i vær og vind? Da bør du tenke på at skoene skal være robuste, ha et godt grep og gjerne være vanntette. Er formålet å være representativ eller formell, blir valget et helt annet. 

Går du til og fra jobb, kan det være lurt å investere i et par gode sneakers eller ankelstøvletter. Å være komfortabel i hverdagen er en selvfølge, selv om man ønsker å ta seg godt ut. Les gjerne gjennom spesifikasjoner før du kjøper, og tenk over bruken. Står du mye stille på jobb, trenger du et par luftige sko med god såle. 

Finn drømmeskoene dine her. I Office  sitt skosortiment for kvinner, finner du lette sandaler i spreke farger, elegante sandaler med snøring og høye hæler til festlige anledninger. Her finner du pumps med både stiletthæler og tykke hæler med og uten mønster, ankelstøvletter i hvitt skinn med glidelås bak eller i svart med snøring foran. 

Klassisk og formelt eller vågalt og dristig?

De fleste bootsene har gode og tykke såler, som er perfekte for norske vintre. For menn finnes det elegante ankelstøvletter i glatt eller semsket skinn. Her er også stilige loafers og klassiske skinnsko. Noen har snøring og enkle, fine detaljer på skotuppen – perfekt til formelle anledninger.

Klassiske ankelstøvletter passer godt sammen med de fleste antrekk både for menn og kvinner. Et klassisk jobbantrekk for kvinner er pumps eller høye sandaler sammen med blyantskjørt, bluse og blazer. Vil du gjøre det litt mer vågalt, kan du velge et par i dyreprint. Pumps er også tøft sammen med jeans, samtidig som de går bra sammen med tettsittende eller vide bukser. Et kledelig jobbantrekk for menn er loafers til en elegant dressbukse eller en pen shorts, skjorte og dressjakke. 

Vi elsker denne kolleksjonen som kombinerer det klassiske og formelle, med det litt vågale og dristige. Hva er din favoritt?