Katalog

Populære filter
29 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendy detaljrikdom med vesker fra Núnoo

Dette er virkelig en kolleksjon for deg som elsker detaljer, enten du liker den klassiske svarte eller du vil skille deg ut med en lekker sølvglans. Her er det stilige og praktiske detaljer som yttelommer, der glidelåsene går mot hverandre og fra hverandre, med nagledekor langs hanken, og selve vesken er laget av plast med et fôr av tekstil. I noen av veskene er det en lomme for alt fra lipgloss til mascara, fra en liten notisblokk til en blyant eller penn. Med alle lommene blir det lettere å holde orden i veska, slik at du lettere finner det du leter etter når du trenger det.

Reis lett med reisevesker fra Núnoo

Reiseveskene fra Núnoo gjør det lett for deg å bare pakke med deg det viktigste når du skal på en helgetur. Også her kan du ha en lomme til nesten alt, slik at det blir lettere å finne frem når du trenger det. Disse veskene er smarte å ha bare til en kort dagstur eller til en litt lengre helgetur der du ikke trenger så mange skift. De er lette å bære med seg og du får lett plass til dem på hattehylla over setet eller bare under setet. Skulderveskene har romslig med plass og kan også brukes til dokumenter som du trenger på kontoret. De litt mindre veskene er supre til å få med seg smarttelefon, lommebok og sminke – og alt det andre som du bruker å ha i veska. Det er en grunn til at de kaller det «en kvinnes beste venn» og helt ærlig er det vanskelig å se for seg dagen uten denne praktiske hjelpen.

Núnoo på shopping

Du kan helt klart gå fra butikk til butikk med bare en liten skulderveske og kjøpe nye bærenett når du skal på shopping. Men Núnoo har tenkt på deg der også, for i kolleksjonen kan du finne vesker og handlenett som er ment for shopping og som du kan bruke gang etter gang.  Hele idéen bak de kule veskene er to søstre og deres interesse for mote, resirkulering og nye farger, stiler og kvaliteter. De liker et røft og tøft utseende kombinert med det klassiske, fine og sporty uttrykket for å finne den looken og personligheten som de elsker. Du kan lett se at en veske til shopping vil passe inn sammen med deres sans for å resirkulere. Du finner garantert en som passer til din stil, for de har laget flere varianter som lett kan passe sammen med antrekket ditt. Flere er dessuten utstyrt med en praktisk lomme til mobilen din – detaljer som er elegante og praktiske i hverdagen og som du kommer til å sette stor pris på når du er på shopping. Søstrene har laget shoppingvesker i alt fra den glansfulle sølvfargen til den søte rosa og helt til den enkle svarte med merket skrevet i kontrastfarge. At søstrene også lager rumpetasker, er ingen hemmelighet, men en hyggelig sannhet for den praktiske. Hvilken du velger, er helt opp til deg!