Filter1

No Name
Katalog

1 produkter

No Name er fransk, fasjonabelt fottøy for kvinner og merkenavnet tilhører Rautureau Apple Shoes Company som ble grunnlagt tilbake i 1975. Selskapets filosofi er å designe og produsere ikke haute couture, men haute "skoture"! Deres trendy og feminine design ble raskt en populær kolleksjon med fottøy for kvinner, og det førte til etableringen av No Name sub-merkevare og som kjennetegnes av sine lekre joggeskostiler. Designteamet hos No Name er stolte av å ha revolusjonert de klassiske joggeskoene og gjort det til noe vakkert å se på. Bare ved å legge til et par tommer på undersiden av skoen, har No Name skapt et fantastisk utvalg av sko som er perfekt for den moderne kvinnen.

No-name – joggesko, men med en trendy vri!

Når du kjøper et par nye fantastisk forseggjorte joggesko med hæler fra No Names kolleksjon, er du garantert et par kvalitetssko som er blitt laget av de aller beste materialer. På toppen av det hele får du den franske designstilen som garantert vil få folk til å snu seg når du går forbi i dine siste par moteriktige sandaler eller ankelstøvler, som er akkurat det riktige å ha på seg denne sesongen! Detaljene i denne serien med sko er for å se ut som joggesko, noe som gir deg litt ekstra komfort og støtte mens du ser trendy ut!

Gratis frakt og retur!

Gratis frakt!

Zalando tilbyr 30 dagers åpent kjøpt. Varene kan returneres gratis!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no