Katalog

1 produkter

Den sporty mann og kvinne fortjener gode sportsklær. Idéen om Newline klærne startet i 1981 da en mann hoppet i fallskjerm. Hengende mellom himmel og jord begynte han å lure på hvorfor dressen hans var våt, mens fallskjermen fortsatt var tørr. Hans nysgjerrighet akselererte til kreativitet. Og Newline antrekket ble født. Av fallskjermstoff laget han en av de første funksjonelle løpedraktene som noensinne er blitt laget. Hans bakgrunn fra spesialstyrken i militæret og hans tid som løper hjalp han med å skape innovative og funksjonelle produkter med fokus på detaljer og komfort. Dette er fortsatt det som er viktigst når Newline lager klær for idrettsutøveren i dag. Klær som foruten å være funksjonelle er kledelige. Det er ingenting i veien for å se bra ut når man trener og svetter.

Med klær fra Newline kan du løpe litt lenger i morgen!

Har du planer om Birken til neste år, eller bestige Galdhøpiggen? Da vet du at hard trening er det eneste som gjelder. Kanskje du bare elsker å trene og holde deg i form, uten at du må ha et høyt mål å strekke deg mot. Uansett vet du viktigheten av gode treningsbukser og smarte sportsjakker. Det gjør treningen så mye enklere når klærne spiller på lag med deg. I nettbutikken Zalando.no shopper du online alt du trenger for en vellykket treningsøkt. Vi har fargeglade topper for damer og treningsshorts for menn. Og for å få full utbytte på arenaen trenger du trenings sko, noe du selvsagt finner i sko avdelingen i nettbutikken for klær og sko, Zalando.no. Klikk deg inn og bestill i dag, så kan du løpe til postkassen om få dager.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Gratis frakt!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Flere favoritter

Shirts Funksjon

Salg på Funksjonsundertøy for Herre

Funksjonsundertøy til Barn

Løpejakke

Lette Løpesko Dame