Katalog

Populære filter
30 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Enten du leter etter klassiske basisplagg eller en lekker, ny stil, kan New Look friste med sin særegne tilnærming til mote. Det velkjente motemerket begynte som én enkelt butikk i Storbritannia, og har endt opp som global moteaktør med 867 butikker over hele verden. Som navnet tilsier, spesialiserer de seg i å tilpasse de heteste trendene med en hverdagslig look.

New Look - sikker stil for enhver garderobe

New Look tilbyr klassiske og nyskapende stiler for enhver kropp. Du finner klær i kategoriene høy, petite, menn, tenåring, mammaklær og plus size. Det gode utvalget gjør det enkelt for alle som er ute etter nettopp en ny look. Ingenting er mer frustrerende enn å bestille et knelangt skjørt, bare for å oppdage at det rekker nedover leggen, eller omvendt, oppover låret. Plagg som er unikt tilpasset ulike kroppstyper gjør det trygt og enkelt å bestille over nett, uten bekymring for passformen.

Stort utvalg på Zalando.no

Det enorme utvalget med klær fra New Look på Zalando.no, sikrer at du finner noe som passer perfekt til din egen, personlige stil. Her får du alt fra komfortable basisplagg og sko, som gensere, skjørt, bukser og topper, til mer ekstravagante festklær. Hos New Look står kunden i fokus, og derfor involverer de sine Facebook fans og utfører forbrukerundersøkelser for å finne ut hva nettopp du ønsker deg og trenger i garderoben din. Kombinert med hyggelige priser, blir det heteste innen mote og klær lett tilgjengelig for ethvert budsjett og enhver anledning.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max 90

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas fotballsko

Aktivitetsarmbånd