Dame
Barn

Katalog fra New Black

Størrelse
Merke
Pris
Lengde
Mønster
Kragetype
4 produkter
Sorter etter:

Vil du kle deg i kule gensere, jakker og hoodies inspirert av amerikansk streetwear kombinert med skandinavisk minimalisme? Da bør du se nærmere på utvalget av klær fra det svenske merket New Black. Zalando har samlet de kuleste plaggene i nettbutikken, slik at du kan få den ultimate komfortable stilen.

Skandinavisk streetwear fra New Black

New Black ble startet i 2011 i Gøteborg av kameratene Andreas Undén and Elias Gillberg. De to møttes da de tidlig drev med graffiti, og nettopp graffitien, humoren og kreativiteten har lagt grunnlaget for klesmerket. I dag har de tatt klesmerket utover de svenske grensene, og merket har møtt stor suksess blant både artister og kjendiser. For eksempel digger rapperen Petter og Hollywoodskuespilleren Noomi Rapace t-skjortene og hettegenserne fra New Black. Svensk minimalisme går hånd i hånd med gatesmart amerikansk mote i høy kvalitet. Vi snakker urban, edgy hip hop vibe.

Kle deg som stjernene

Vil du ha den kule stilen til Noomi Rapace bør du gå for en tøff t-skjorte med trykk. Eller hva med en hettegenser i nettopp svart, eller med kamuflasjemønster? I nettbutikken her hos Zalando har vi samlet noen utvalgte godbiter, slik at du skal kunne føle deg som en stjerne. De tøffe klærne kombineres fint med et par jeans og sneakers. Du kan kle antrekket opp eller ned med utvalgte accessoirer som kule skjerf og caps eller luer. Ta en titt i utvalget av New Black klær og skaff deg en ny versjon av den lille sorte.

Kjøpes ofte sammen med