Populære filter
83 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Retro gatemote med tidsaktuell vri fra Nautica Competition

Nautica Story har gjenoppstått som Nautica Competition for å spre sportsglede og komfort til en helt ny generasjon. Med sin bakgrunn i sportsklær opprinnelig beregnet for seiling, løping og lagsport, har Nautica Competition tatt med seg det beste fra 80- og 90-tallet inn i en ny kolleksjon spesielt designet til aktiv hverdagsbruk.

Gjennom en kombinasjon av sitt sporty og moteriktige uttrykk av sterke farger og prangende logoer, i tillegg til klærnes myke materialer og gode kvalitet, gjør Nautica Competition den komfortable hverdags-looken både stilig og allsidig på samme tid.

Activewear og athleisure wear kan være så mangt. Stiluttrykket finnes i varierende kvalitet og ofte uheldige passformer, og det kan derfor være vanskelig å navigere seg frem til det som passer til akkurat din kropp på nett. Med Nautica Competition får du en elastisk strikk i linningen som gir buksene en behagelig passform og en frihet til å bevege deg som du vil. Både jakker, bukser og shorts er utstyrt med romslige lommer som kan lukkes med glidelås, slik at eiendelene dine er beskyttet når du er aktiv.

Skill deg ut fra mengden, om det er det du ønsker

Det er vel alltid plass til en sporty fargeklatt i garderoben? Nautica Competition sørger for at du ser fresh ut når du utfører dine gjøremål i hverdagen, enten det er løping, styrketrening, seiling, ballsport, eller rett og slett en tur til butikken. Flere av plaggene har en oversized modell, noe som er med på å gi deg en stor grad av komfort og en avslappet look.

Nå trenger du ikke lenger å la komforten gå på bekostning av stil. I denne fargerike kolleksjonen kommer du til å skille deg ut fra mengden uansett gjøremål!

Liker du bedre å gå under radaren? Ikke grunn til bekymring.Nautica Competition har nemlig en svært variert kolleksjon med noe til enhver smak. Oppdag høyst funksjonelle bukser, shorts, t-skjorter og jakker som lar deg uttrykke hvem du er - uansett hvem du er.

Kvalitet som varer vask etter vask

Kvalitet er kanskje det viktigste når du skal kjøpe klær du kan være aktiv i da det ofte er nødvendig å vaske klærne ofte uten at de blir ødelagte, slitt eller mister farge. Heldigvis for deg består plaggene fra Nautica Competition av store mengder bomull, nylon og polyester. Disse materialene gjør dem slitesterke så de kan gi deg glede vask etter vask.