Populære filter
31 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Natural World er et moderne merke som streber etter å smi sammen on-trend mote med et økologisk budskap. Skaperne og designerne bak dette merket har mange års erfaring innen fottøysindustrien. De bruker tradisjonelle metoder for å produsere hvert par, og passer på at alle er av garantert høy standard. I tillegg til dette har grunnleggerne etter år med erfaring fra industrien bestemt seg for å fokusere deres nye merke på et uløst problem: Kampen for en bedre verden. For å kunne bidra til en slik verden er skoene som produseres av dette firmaet 100 % økologisk, i håp om at vi - og fremtidige generasjoner - vil til slutt leve mer miljøvennlige liv. Ved å bruke økologiske materialer som bomull og naturlig gummi, samt resirkulert papp for emballasjen, er disse dameskoene fra Natural World et steg i riktig retning mot en bedre verden. Og du kan bruke disse skoene i vel viten om at du bidrar. For et fasjonabelt par sko som du kan bruke når du utfører dagens gode gjerning, velg Natural World nå hos Zalando.

Utgjør en forskjell med sko fra Natural World

I denne kolleksjonen fra Natural World vil du finne et utvalg av sko som er på moten: Natural World joggesko for damer, flate sko og ballerinasko, hvorav mange er mangfoldige i design, men alle har en urokkelig kvalitet. Mens noen kommer i pene og feminine mønstre er andre enkle og rene i sin stil. Men alle kommer i både diskrete nyanser og sterke og dristige farger. Et par sko fra dette merket er det perfekte valget for en hel rekke forskjellige anledninger, så bli lett på foten med high-top joggesko for kvinner, loafers, low-tops og mer fra Natural World. Ta til gatene i fottøy som er stilig i design og en leder i økologisk mote med Natural World her hos Zalando.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Natural Running Sko Dame

El Naturalista

Naturalizer

super.natural

Fairground