Katalog

Populære filter
86 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klar for alt fra Mont Blanc til byen med Napapijri

Designerne bak Napapijri sier at merket ble født på Europas høyeste punkt, Mont Blanc, i 1987. Det var her italienerne bak merket så nytten av en praktisk reiseveske og de ikoniske reiseveskene ble født. Med sitt finsk-klingende navn og norske flagg, er det lett å tro at stilen kommer fra et norsk fjell. Napapijri er nå så mye mer enn reisevesker, og du kan trygt kle deg i den kule, kjente anorakken med det norske flagget på brystet, enten du skal på fjellet eller en liten tur i byen. Fjellstilen har rett og slett blitt urban.

Den ikoniske anorakken i det urbane dagliglivet.

Sleng den ikoniske anorakken over hodet og du er klar for den nordiske visdommen enten du er til fjells eller du nyter storbylivet. Med detaljene på plass er Napaijri-anorakken det perfekte ytterplagget når du skal ut. Da er du klar for det meste. Den urbane fjellanorakken med det norske flagget er et plagg som lett blir til en favoritt. Du rekker kanskje ikke å henge den opp engang før du tar den på igjen, enten du går for en luftig anorakk eller du foretrekker en isolerende vinteranorakk. Det skader heller ikke at italienerne har gått videre og laget flere versjoner av anorakken, enten du trenger en varm variant eller en luftigere vindjakke til sommermånedene. Eller hva med hettegenseren av fuskepels som ligner på anorakken og som holder deg mykt varm på kjølige høstkvelder? Den urbane fjellstilen har blitt til en kjærkommen klassiker i bybildet. Slik fortsetter stilen helt inn til den klassiske hettegenseren med lomme med print på brystet og det norske flagget under med snøring rundt hettekanten i samme kontrastfarge som på merket. Myk og komfortabel hettegenser som du bare kan flytte inn i som en komfortabel, urban fjellklatrer i sitt rette element.

Urban, avslappet livsstil klar for fjellturen.

Napapijri er mer enn klassikerne. I denne italienske kolleksjonen kan du finne alt fra t-skjorter og hverdagsbukser til treningsbukser og andre turklær. Er du en skientusiast som trenger nytt utstyr til vinteren? Velg blant et bredt utvalg av skibukser av høy kvalitet og kom deg ut i puddersnøen! I kolleksjonen finner du også råkule gensere, og du kan velge blant stilige hettegensere og enkle collegensere. Og ja, du finner også stilige vinterjakker og -kåper med glidelås slik at du slipper å dra dem over hodet, hvis du liker det bedre. Her tar de kvaliteten videre fra vinteranorakkene med vattert isolasjon som holder deg varm i vinterkulden. Akkurat som på vinteranorakken, så sørger detaljer som strikk i enden av ermene og mulighet for å snøre sammen hetten, at du kan holde kulden ute. I tillegg er Napapijri der de alltid har vært med praktiske vesker, ryggsekker, rumpetasker og pennal. Helt enkelt, praktisk og urbant. Napapijri står på to stødige føtter i sin egen historie og fortsetter videre mot fremtiden med optimisme for å finne nye muligheter i nye former og teknologier.