Katalog

Populære filter
31 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Se tiden på nytt med MVMT

Da MVMT startet opp i 2013, var målet allerede ambisiøst. Merket ville røske opp i utdaterte priser og metoder i moteindustrien, med klokker og ur som både skulle se bra ut, og som skulle ha bra priser. Tilgjengelighet var et av nøkkelordene, og ikke bare for de som har budsjetter med slingringsmonn, men for alle.

Motivasjonen var kanskje enkel, men reisen til målet har vært spektakulær. Der spesialdesignede, trendsettende og moteriktige klokker tidligere har vært forbeholdt de som hadde råd til dem, har MVMT gjort det mulig for alle å ikke bare finne en klokke om passer, men også å lage sin egen samling med designsikkert og stilig tilbehør til alle slags antrekk. Og alle slags dager.

«Radikalt rettferdige priser» er ikke en kombinasjon av ord man hører hver dag, men det er kanskje en ledestjerne som flere merker kunne rettet seg inn etter. MVMT har solgt mer enn halvannen million klokker verden over, til både vanlige folk og til celebre kunder, og de stopper ikke nå. Innovasjon, drømmer, drivkraft og eventyr er det som gjør at merket har slått seg opp, og som er pådriveren bak å fortsette med et vinnende konsept. Det kommer kundene til gode.

Premium, til alle

Det er lett å snakke om priser. Det er ikke alltid like lett å finne de gode. MVMT har først og fremst rettet seg inn mot et tilbehør og et verktøy som de aller fleste av oss både har en interesse i og et øye for, nemlig klokker. Ur. Armbåndur. Uansett hva du kaller dem, tenker vi på det samme, og vi er vant med at de koster.

I en sosial og tilkoblet verden har MVMT tatt i bruk moderne kanaler for å fremme et moderne budskap og produkter som støtter opp om det. Å rive opp i gamle normer og veier fører ofte mye bra med seg, og hos dette merket finner du klokker og tilbehør til enhver anledning, gjort på en ny måte.

Ikke ta til takke med bare den ene klokken til alt. Her kan du bygge deg opp en samling for enhver anledning, med design som kombinerer metall og naturlige fibre, skinn og farger, mønstre og følelser. Finn nedtonede klassikere eller tydelige statement-versjoner som viser seg frem på akkurat de rette måtene.

Enkelt tilbehør

Tilbehør er også et ord som er enkelt å si. Enkelt å forstå. Men det er ikke alltid like enkelt å gjennomføre, og spesielt ikke innenfor et fornuftig budsjett. Med MVMT har det blitt enklere å legge til det lille ekstra i hverdagen, til fest eller til de helt spesielle anledningene, uten å sprenge budsjetter og selge skjorter.

Enten du er en av dem som liker lenker i gull eller spenner av stål, eller går mer for de dype fargene i skinn og vevede stropper, svarte, diskrete urskiver eller de mer iøyenfallende, finner du MVMT-klokkene for deg hos Zalando.

Vi viser frem favorittene til et opprivende, nyskapende og ikke minst tilgjengelig motemerke her hos oss, så det blir raskt og enkelt å finne dine egne klokkefavoritter fra MVMT. Mote skal ikke være eksklusivt – det skal være for alle, og hvis det er et merke som lever etter den filosofien, så er det MVMT.