Katalog

14 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mulberry: utsøkt kvalitet og eleganse

Det britiske luksusmerket Mulberry er kjent for eksepsjonell kvalitet og stilfulle vesker, sko og klær. Merket har en hårfin balanse mellom tradisjonelt håndverk og moderne design for dagens stilbevisste kvinner. Dette gir tidløse klassikere som du kan nyte i lang tid fremover. Vakre designervesker er alltid hot, enten du skal på jobb eller fest.

Veskene som du bare må ha

Mulberry er et elsket og yndet merke blant alle oss som elsker vesker. Det var nemlig de utsøkte skinnveskene som virkelig gjorde at dette ikoniske merket slo an verden over. Et design med feminine, estetiske linjer gjør at håndveskene gir et glamorøst preg til alle typer klær. 

Det store, verdenskjente merket hadde imidlertid en relativt enkel start tilbake på 70-tallet. Roger Saul var en mann med øye for detaljer og store ambisjoner. Det hele startet da han lånte 500 GBP fra moren sin til materialer og begynte å lage lærbelter hjemme på kjøkkenbordet. 

Det tok ikke lang tid før Mulberry ble et kjent navn i moteverdenen. Lærbelter ble til skinnvesker. Skinnvesker ble til et stort sortiment med eksklusive moteprodukter som igjen ble til favoritter blant fashionistaer, kjendiser og it-jenter – og ikke minst favorittene til moderne, stilbevisste kvinner som deg og meg.

Tidløs stil møter moderne trender

Mulberry har virkelig mestret kunsten å produsere tradisjonelle klassiskere med et moderne og glamorøst preg. Dette betyr at du trygt kan investere i kvalitetsproduktene, uten å bekymre deg om at de går av moten eller at du skal bli lei av dem. Førsteklasses kvalitet sørger dessuten for at de holder seg pene i lang tid.

Vakre silhuetter og sofistikerte snitt gjør at produktene kan styles på mange ulike måter og til forskjellige anledninger. Selv t-skjorte og jeans får en touch av elegant chic med en it-veske over skulderen. Detaljene i vesken kan dessuten fremheve stilen din på en uanstrengt måte. Mørke farger, store glidelåser og nagler gir et mer rocka uttrykk, mens små steiner og glitrende paljetter oser av glamour.

Det kan likevel lønne seg å velge noe stilrent for å ha en veske som kan brukes til det meste. Designervesker er en investering i din personlige stil og garderobe, og det anbefales å tenke nøye gjennom hvilken modell du vil kjøpe. Vesken kan holde i mange tiår, og den kan fort bli din go-to favoritt som aldri svikter deg når du skal løfte antrekket til nye høyder.