Populære filter
441 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Uanstrengt eleganse og tidløs stil som får deg gjennom dagen med stil - her snakker vi selvsagt om Moss Copenhagen. Klassiske hverdagsantrekk kombineres med lekne trendplagg, og komplementeres med elegant tilbehør for å gjøre garderoben din så lekker og anvendelig som mulig. Fra støvletter og lærskjørt til sporty T-skjorter og elegante bluser, her får du hele garderoben fra A til Å.

Leken, skandinavisk stil med Moss Copenhagen

Nøkkelen til en praktisk garderobe er å kombinere tidløse, enkle hverdagsplagg med noen velutvalgte moteklær. Da slipper du å rote gjennom alle skuffer uten å finne noe å gå med. Har du i tillegg et variert utvalg av sko og tilbehør for hånden, som smykker, luer, solbriller og belter, bør hverdagsstylingen gå som en drøm. Nettopp dette har det danske merket forstått. Du finner elegante jumpere, jeans, skjørt og andre klær som kan styles til det meste, side om side med eksperimentelle plagg med plissé, sterke farger, lekne mønstre og rå detaljer. Til sist kan du style antrekket med forskjellig tilbehør som er typisk deg, og la den unike stilen din skinne gjennom.

Dansk mote på sitt beste

Det danske motemerket slo raskt gjennom, og har i dag fått internasjonal suksess for sine anvendelige, kreative kolleksjoner. Det er ikke så rart. Du tar klærne enkelt med deg fra morgen til kveld ved å bytte ut tilbehøret. De unike plaggene er klar til bruk, og kan enkelt tilpasses ulike stiler. Har du for eksempel noen klassiske, sorte gensere eller T-skjorter i garderobeskapet, kan du gi dem et sofistikert look med A-line skjørt og støvletter på dagtid. Når kvelden banker på døren og du skal på konsert eller drikke cocktails med venninner, gir du antrekket en interessant vri med skinnskjørt, store smykker og sandaler. Uansett hva du skal, Moss Copenhagen får deg dit med stil.

Kjøpes ofte sammen med